Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius papasakojo, kad minimą trenerį pažino anksčiau. Anot Rolando, D. Žičkus ir jo mama šiuo metu labai išgyvena dėl esamos situacijos. R. Mackevičius sako, kad susitikus su D. Žičkumi, kai jis parodė visus susirašinėjimus su merginomis, kurios šiandien jį kaltina, pagalvojo, kad reikia tą viešinti.

„Daug dar labai neatskleistų faktų, kurie susiję su viena ir kita puse. Jis pasakė labai daug intymių dalykų, kurie pradžioje turbūt buvo nutylėti. Tačiau jis nebetyli ir viską sako atvirai bei viešai“, - sakė R. Mackevičius.

Žurnalistas Skirmantas Malinauskas neseniai paviešino istorijų, kuriose teigiama esą treniruotis atėjusios, o vėliau į intymius santykius su treneriu įsivėlusios merginos prarado ne tik pinigus, bet ir liko psichologiškai sužalotos. Plačiau apie tai, ką žurnalistui papasakojo su treneriu bendravusios merginos, galite perskaityti ČIA.

Ieva greitai prisipažino įsimylėjusi

Vyras laidoje pasakojo mėgstantis bendrauti, tad pokalbių nevengiantis ir su klientais, tačiau tvirtino niekada nesielgiantis nederamai. Jis sakė, kad tai Ieva pirma parodė jausmus.

„Bėgant laikui pajutau simpatiją iš jos pusės. Juk iš karto jaučiasi ta energetika. Ir aš noriu parodyti, nuo ko viskas prasidėjo, kad jūs matytumėte juoda ant balto“, – prakalbo treneris ir ekrane pasirodė jo susirašinėjimas su kliente.

Ieva rašė: „Aš jaučiuosi laiminga. Kaip man tau paaiškinti. Tu man labai patinki. Ką dar išsamiau pasakyti? Esu labai rimta. Labai. Tu kažkaip praskiedi tą būseną. Su vienetais žmonių juokiuosi. Ką dar paaiškinti?“.

Jis atrašė: „Svarbiausia tiek, kiek nori pasakai. Tiek ir gerai“.

Ieva vėl rašė: „Tai tu sakyk, klausk. Minčių skaityti nemoku. Vienu žodžiu, įsimylėjau. Jaučiuosi, kaip ant sparnų. Ir man labai patinka“.

„Tavo IG (instagramo profilis, red. past.) yra soft porno. Negaliu žiūrėti, turiu dozuoti. Nežinau, kaip elgtis. Keistai gerai jaučiuosi. Tai man neįprasta būsena. Nežinau, kaip elgtis – šokinėti, juoktis. Aš jaučiuosi laiminga“, – paskui Domantui rašė mergina.

„Ji matė, kad aš keliu turinį į socialinę erdvę. Pradėjau tai daryti nuo 2020 m. Pradžioje vienas, paskui atsirado fotografas, operatorius. Darėme video, važinėdavome prie jūros, filmuodavomės, imdavome studijas. <...> Pradėjome sportuoti, ji pamatė, ką aš darau ir tada pradėjome kalbėti apie tai, kad noriu kelti lygį. Mes kalbėdavome apie tai, nes aš su visais klientais pašneku. Sakau, kad tai yra mano svajonė. Kai baigiau krepšinio karjerą, pasukau kitu keliu. Mes išsikalbėjome ir ji pati sako: „Man nusibodo jau tas verslas. Išsisėmiau, nebėra emocijos. Aš jos paklausiau, ar ji rimtai nori prisijungti. Aš visą gyvenimą apie tai svajojau. Svajojau apie projektą: filmavimai, gražūs vaizdai, lokacijos, nuotraukos, virtuvė. Norėjau gyventi tuo. Paskui pardavinėti programas, rengti stovyklas. Aš labai ilgai apie tai svajojau ir atsirado žmogus, kuris nori prisijungti ir yra užsidegęs. [Ji galėjo pasiūlyti] investicijų, idėjų ir papildomų darbų. Ji tikrai kūrybinga“, – kalbėjo vaikinas.

Dirbdamas treneriu Domantas uždirbdavo iki 1500 eurų. Esą nuo dienos, kuomet jiedu sutarė kurti bendrą projektą, Ieva nustojo mokėti už treniruotes. Iki tol jiedu kartu sporto salėje darbavosi maždaug 3-4 mėnesius.

Treneris Domantas Žičkus.

Ievą laikė sese, bet keliskart sugulė

Anot pašnekovo, trenerio ir klientės santykiai niekada neperaugo į romantinius. „Aš jai daug kartų sakiau: „Tu man kaip sesė, kaip giminaitė“. Ji man sakydavo: „Man kitų nereikia, tu man atstoji tėvus, brolį“. Aš tikrai jaučiau gerą ryšį kaip su drauge, giminaite. Buvo faina“, – pasakojo treneris.

R. Mackevičiui pasiteiravus, ar miegodavo viename kambaryje, kai kartu važinėdavo į koncertus, Domantas patikino, kad visada prašydavo nuomoti atskirus numerius.

„Pirmoji mūsų išvyka buvo į „Vanagupę“, kur važiavo ir operatorius, dar keletas žmonių, fotografė. Ji man parašė: „Užsakiau „Vanagupę“, nes nebuvo laisvų kambarių. Bus viena lova“. Aš jai atsakau: „Gal galima dvi?“. Ji: „Gerai, paskambinsiu ir paklausiu, nebijok nepriekabiausiu“. Nieko nebuvo, nepriekabiavo. Aš nenorėjau, ji manęs kaip moteris netraukė. Žinojau tai nuo pirmos dienos, – kalbėjo vyras ir prisipažino, kad keletą kartų, išvykų į koncertus užsienyje metu, jiems sugulti teko. – Jokių romantinių intensijų nebuvo iš mano pusės. Jokių jausmų. Jaučiau jai didelį dėkingumą už rūpestį. Ji turėjo daug idėjų, visus apšokinėjo. Jai kažką dovanoti žmonėms – tarsi hobis. Yra visi susirašinėjimai, visi tą matė. Ji manęs klausdavo – koks administratorės vardas? Ji visiems ruošdavo dovanas. Nemanau, kad tai yra naudojimasis, visi matė, kad jai tai patinka. Kai pradėjome rengti video ir ji ėmė leisti pinigus, mes jai tikrai patarėme susidaryti biudžetą ir pasispausti. Jos žodžiai: „Jūs man neaiškinkit, čia mano pinigai, ką noriu, tą darau, pavyduoliai – pavydėkit“.

Vyras įsitikinęs, esą Ieva leisdavo pinigus tikėdamasi grąžos – lygiai taip pat kaip ir jis. Komanda tikėjosi, kad šios investicijos atsipirks, bus rengiamos stovyklos ir sporto programos. Tačiau, anot pašnekovo, viskas sustojo, kai Ieva pajuto Domantui stiprius jausmus. Taigi, jos tikslas esą buvo ir rimti santykiai su Domantu.

Treneris Domantas Žičkus.

Išlaidaudavo niekieno neprašoma

D. Žičkus laidoje tvirtino, kad tiesiogiai pinigų negaudavo. Finansiškai Ieva remdavo už viską mokėdama, užsakinėdama.

„Aš jai, suaugusiam žmogui sakydavau, kad iš mano pusės – jokių jausmų. Mano misija – projektas. Visi tai žinojo, matė. Ji pati jautė tai. Aš per visus šituos... Lietuvoje su ja nei karto nemiegojau, nei karto nebučiavau, nebuvau apsikabinęs jos kaip moters“, – pasakojo Domantas.

Vis dėlto Ieva Domantui nupirko automobilį, kas mėnesį skirdavo 1300 eurų jo buto nuomai. Esą nuomai pasirinktas butas irgi buvo reikalingas filmavimams – Domantas siekė turinio, kokį kuria Gordonas Ramsay ir Jamie Oliveris. Tačiau neslėpė, kad į tą butą atsivesdavo kitų merginų, su kuriomis turėdavo ir intymių santykių.

Automobilis – taip pat įvaizdžio dalis. „Aš jai sakiau, kad nereikia tokios prabangios mašinos, imkime paprastą. Ji man: „Ne, tu su prasta nevažinėsi“. Čia jos žodžiai. Ji mašiną gi ne man pirko, o pasiėmė ant įmonės. Aš ja naudojausi, nors ji ne mano. Tai buvo skirta bendrai veiklai, bendram naudojimui. Man mašina reikalinga, bet nėra būtina“, – patikino pašnekovas.

Laidoje paviešinęs jųdviejų susirašinėjimus, Domantas tikino, kad Ieva pati savarankiškai apipirkdavo jį drabužiais. Esą jis nė neprašydavo, o mergina pati rūpindavosi klausinėdama, koks jo drabužių ar batų dydis.

„Aš paskui norėjau tuos drabužius atiduoti, bet prasidėjo grasinimai iki aukščiausio lygio. Man jau baisu buvo susitikti. Ji grasino, kad „užrauks“ treniruotes, susprogdins“, – žinutes rodė Domantas.

R. Mackevičiui pastebėjus, kad žinutės „ištrauktos iš konteksto“ ir šiuos grasinimus ji greičiausiai rašė paveikta nervinio išsekimo, pašnekovas teisinosi, kad neadekvačių išsireiškimų jie kartu su komanda sulaukdavo ir anksčiau. Moters elgesys net vertė sunerimti.

Kartu su kolege Domantas esą vežė Ievą į polikliniką pas psichologę. „Paskui aš ją nuvežiau namo, nes draugė pasakė, kad nebegali ir jai gana. Po kurio laiko aš irgi nebegalėjau, viską užblokavau. Tada prasidėjo skambučiai, atakos per visus socialinius tinklus. Ji sakė, kad sugadinau jai gyvenimą, kad atiduočiau pinigus“, – pasakojo vyras.

Domantas tvirtina, kad Ievos pateikta suma, kurią esą ji sumokėjo už stomatologo paslaugas, yra neteisinga. Ji sumokėjo ne 1500, o 469 eurus. Tačiau neneigė, kad pats paprašė jos prisidėti.

Palaikė ryšius su aštuoniomis moterimis

Tuo metu kai susitikinėjo su Ieva, Domantas palaikė ryšius ir su kitomis moterimis. Šį faktą jos išsiaiškino bendraudamos socialiniuose tinkluose. Laidoje jis prisipažino, kad rimtų santykių neieškojo ir yra linkęs bendrauti su keliomis moterimis iš karto. Šį savo polinkį jis pateisina patirtimi vaikystėje. Tiesa, vėliau prisipažino, kad jau pusantrų metų turi merginą, su kuria norėtų kurti šeimą. Esą jai yra žinoma visa ši situacija, o merginų liudijimai - matyti. Anot Domanto, mylimoji jį ir palaiko, ir nervinasi.

„Aš santykiais nepasitikiu. Nepasitikiu moterimis. Aš turiu su tuo dirbti ir tai darau. Nesakau, kad visą gyvenimą taip bus. – kalbėjo Domantas, o paklaustas, ar jam malonu, kai moterys aprūpina jį finansiškai, vėl ėmė teisintis. – Ieva leido pinigus ne dėl manęs, o dėl mūsų. Ji nuo to kaifavo“.

Laidos vedėjas parodė žiūrovės žinutę, kurioje ji mini, esą Domantas vienu metu bendravo su aštuoniomis moterimis, o su penkiomis iš jų buvo susitikę. Esą dienų skirtumu jis siųsdavo joms tas pačias romantines dainas ir „kliedėjo“ tuos pačius žodžius.

„Terapijoje man sakė, jog visa tai atėję iš vaikystės. Nepasitikiu moterimis ir santykiais, todėl ieškau mažų kambarių, į kuriuos galėčiau pabėgti ir vėl atsitraukti. Buvo pamotė, kuri su manimi negražiai elgėsi. Tėvų skyrybos – klasikinis atvejis. Mes kalbame apie mane kaip žmogų. Aš noriu tai pataisyti ir darau tai ne vienerius metus – meditacijos, terapijos ir panašiai. O štai iš manęs ką padarė žiniasklaida. Paskelbė, kad esu „scameris“, užsiimu manipuliacijomis. Visi žmonės, kurie mane pažįsta puikiai žino kaip yra iš tiesų. Aš nekalbu, kad aš esu tobulas žmogus, kuris pažada moterims meilę. Jos yra suaugusios moterys ir pačios viską puikiai supranta. Kai prasidėjo visas šitas dalykas, sulaukiau visokių žinučių. Kai su moterimi susitikai ar bendravai prieš pusę metų, o paskui ji skambina ir išvadina visokiais žodžiais. Nors sako, kad su manimi nieko bendro nenori. Kita moteris vėl išvadina šunsnukiu. Kita palaiko: „Domantai, laikykis, moterys kartais būna žiaurios“. Buvo skirtingų reakcijų. Ir kas svarbiausia tos, kurios sakė, kad joms nereikia nieko ir galėjau joms net neskambinti, nes mes tik šiaip bendravom, paskui susijungia į vieną bendrą pokalbių grupę ir pradeda mėsmalę. Čia yra visiškai asmeniniai dalykai. Kam to reikia?“, – klausė Domantas.

„Tai buvo seksas, susirašinėjimas, o su kai kuriomis – ir geras ryšys, su jomis ilgiau bendraudavome“, – apie ryšius su kitomis merginomis pasakojo Domantas.

Laidoje jis parodė Ievos susirašinėjimą su kita jam pažįstama mergina. Čia Ieva jai rašo, esą žaidė, bet nesitikėjo, kad šis žaidimas atves iki ligoninės. Taip pat ji pašnekovę nustebino pasisakiusi, kad mokėjo automobilio lizingą ir prisipažino, kad tai darė norėdama „užbankrotinti įmonę“. Pašnekovė ją įspėjo, kad kaltinti Domanto dėl to, kad ši pateko į ligoninę nereikėtų, nes ji pati į šiuos santykius dėjo per daug vilčių ir tai matėsi.

Treneris Domantas Žičkus.
Asmeninis treneris Domantas Žičkus