Laidos pradžioje vedėjas Rolandas Mackevičius juokdamasis prakalbo apie pinigus ir klausė, ar tai buvo priežastis, lėmusi jų sprendimą surengti koncertą. J. Arlauskaitė-Jazzu ir L. Somovas šypsodamiesi sakė, kad svarbiausia yra tai, jog nesibaigė talentas.

„Pinigai irgi nesibaigė. Niekas nesibaigė, tik prasideda. Žinoma, mes tikėjomės visokių tokių reakcijų – daugiausia gerų, kokios jos ir yra, bet buvo ir sakančių: „Tai ką, jau tikriausiai nieko abu geriau ir nepadarėte“. Žinokite, padarėme ir dabar dar geriau padarysime, nes esame greitai progresuojantys ir augantys žmonės.

Martynas Tyla sakė: „O, visas naftalinas grįžta“, atsakiau: „Nereikia gal jau taip drastiškai“. Man atrodo, kad visiems aišku, jog muzika, kurią kuriame, pati iš savęs yra ne naftalinas. Žmonės iš tikrųjų dingsta iš televizijos arba ko nors geriau nepadaro, bet mes šiuo metu esame aukštumoje. Lygiai taip pat, kaip aukštumoje išsiskyrėme, dabar ir susieiname. Žmonės nelabai supranta, kas čia darosi, o mes sakome: „Gyvenime reikia švęsti draugystę“, – šypsodamasi kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.
„Leon Somov & Jazzu“ elektroninės muzikos šou "One night only" pristatymas

Atlikėja teigė norinti pabaigti temą apie dueto iširimą. Laidoje ji pasakojo, kad pasukti skirtingais keliais su scenos partneriu nusprendė dėl asmeninių priežasčių, buvo jaučiama trintis.

„Nebūtinai turi būti šeima, kad atsirastų buitiniai momentai. Rašiau su pianinu visas dainas, paskui Leonas jas aprengdavo rūbu. Tuo metu man viskas pradėjo skambėti taip pat, suprantu, kad kartojamės. Sakiau: „Menininkai juk nesikartoja“. Reikėjo sustoti. Buvo labai liūdna, tas paskutinis mūsų koncertas... Praverkiau jį, nes iki galo nesupratau, kodėl skyrėmės“ – pasakojo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Išsiskyrę jie pasakojo sukūrę daug gražių dalykų, anot atlikėjos, reikėjo kitokio įkvėpimo, naujų žmonių. J. Arlauskaitei-Jazzu teko dirbti su profesionaliais prodiuseriais, su kuriais anksčiau nespėdavo, neturėjo kontaktų.

„Staiga viskas pradėjo rastis, nes taip jau yra, kai išsivalęs atidarai erdvę kitiems dalykams, įvyksta kaita. Manau, kad tiek Leonui, tiek man, tai buvo į naudą“, – šypsojosi J. Arlauskaitė-Jazzu.

Kažkuria prasme, anot L. Somovo, išsipildė ir jo svajonės, žinomas vyras pasirašė kontraktą su švedais, dirbo jų studijoje su geriausiais prodiuseriais.

„Buvo faina ten atsidurti, dirbti su tokiais žmonėmis. Buvo labai gera. Labiau norėjau kurti elektroninę muziką“, – sakė L. Somovas.

J. Arlausakaitė-Jazzu pridūrė, kad tuo metu ji pradėjo kurti adult contemporary muzikos žanro kūrinius, kurių, anot jos, Lietuvoje dar niekas nėra girdėjęs.

„Neišleidau šių dainų albumo, nes tai turėjau padaryti prieš pat karantiną. Praėjus karantinui muzikos industrija visame pasaulyje labai pasikeitė. Tie kontraktai, kuriuos turėjau anksčiau, nebetinka. Sėdi ant aukšto kalno ir kukuoji. Jei išleisčiau tuos gabalus, kuriuos turiu, visą kraitį, susivalgysiu, visiškai nuskęsiu ir liksiu nesuprasta.

Yra žmonių, kurie mane seka ir klauso, tai – pastovi terpė, sukurtas ryšys, bet tie gabalai verti dar kart šimtą. Dabar kyla visokių minčių, bet kai buvo karantinas, jaučiau tokią depresiją, galvojau: „Ką aš čia darau?“. Prasidėjo ego žaidimai. Kai kuri muziką, vadinamą aukščiausia menų formą, tau gerai sekasi, sunkiai dirbi dėl savo svajonių ir staiga visos svajonės yra tavo rankose, bet per dieną jos yra atimtos. Galvojau, kad karantinas greitai pasibaigs, bet viskas tęsėsi du metus. Man buvo labai blogai, dar iki šiol brendu iš viso šio dalyko“, – neslėpė atlikėja.

Klausimą J. Arlauskaitei-Jazzu uždavė ir nuomonės formuotojas Naglis Bierancas, jis domėjosi, kada atlikėja pristatys savo naujų, dar niekur negirdėtų dainų albumą.

„Išgirdęs šį albumą Zilnys sakė, kad jam labai gaila visų likusių Lietuvos kūrėjų, atlikėjų ir dainininkų, nes tai yra kažkas nebe šitame lygmenyje. Man prasidėjo depresija, tie kontraktai visi sustojo, aš kiekvieną dieną sakiau, kad baigiu karjerą. Pamenu, sėdžiu po palme Majamyje, skambinu Laurui, sakau: „Aš baigiu karjerą, man nieko nebereikia, muzika nebereikalinga, parduok šias dainas Beyonce arba Rihannai“. O Naglis jas visas girdėjęs, jis mano artimas draugas, jau moka visas mintinai. Kai paeis korta, jis bus didžiausias fanas“, – šypsojosi J. Arlauskaitė-Jazzu.

Paklausta, ar bandė šias dainas siūlyti užsienio atlikėjams, pašnekovė neslėpė, kad būtų sunku susitaikyti su mintimi, jog jas atlieka užsienio dainininkai.

„Jos tikrai paeitų, tada man būtų šakės, aš save susiėsčiau. Tai – dar vienas ego žaidimas, bet toks yra artistų pasaulis. Tos dainos man labai brangios, jas rašiau po labai stiprių išgyvenimų ir didelės meilės, po visokių šamaniškų ceremonijų. Tai buvo labai jautru. Jose sudėta visa mano siela, todėl negalėčiau jų taip paprastai kažkam parduoti. O artimi žmonės klauso ir sako: „Kada?“. Kol kas negaliu, nes suėjus 36-eriems metams turiu dar kažkiek proto. Daug yra strategijos šiame pasaulyje, norėčiau, kad viskas būtų šiek tiek kitaip, bet yra kaip yra“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Paatviravo apie norą vėl pasirodyti kartu

Tačiau jau visai netrukus „Leon Somov & Jazzu“ gerbėjai juos galės išgirsti koncerte „One Night Only“. L. Somovas laidoje pasakojo norėjęs, kad pati pirma daina, kuri skambės Vingio parke, būtų „Parduodu savo muziką“.

„Manau, kad nuo šio kūrinio būtų fainai pradėti. Jau esame sudėlioję dainas. Tai bus tarsi retrospektyva nuo mūsų pačios pirmos dainos iki kūrinių, kurių dar nesame išleidę“, – sakė L Somovas.

J. Arlauskaitė-Jazzu pridūrė, kad ruošiamasi ne tik koncertui, paraleliai vyksta repeticijos, įvairūs filmavimai, duodami interviu.

„Kiekvieną dieną vis kažką veikiame. Ką tik grįžome iš Londono. Iš savo gimtadienio patekau į dar vieną savo gimtadienį, šiandien filmuojamės laidoje ir taip kiekvieną dieną kažkas. Fainas procesas, manau, kad jei gyventumėme kur nors Holivude, taip ir būtų kas dieną. Man tai labai patinka, jautiesi pavargęs, bet maksimaliai gyvas“, – šypsojosi žinoma moteris.
Leon Somov ir Jazzu

Laidoje buvo domėtasi, koks yra šio koncerto tikslas, klausta, ar atlikėjai tikisi juo susigrąžinti gerbėjų dėmesį. J. Arlauskaitė-Jazzu pabrėžė, kad išsiskyrus judviejų duetui ji dainas rašė ir atliko viena, jautėsi populiari, vis dėlto savo noru pasirinko karjeros pertrauką, pastojo.

„O be nėštumo nebuvo jokios pertraukos, niekada nebuvo duobės. Dabar mes galime rinktis. Anksčiau turėdavome po penkis koncertus per naktį, tačiau su savo pastangomis padarėme taip, kad galime groti penkis koncertus per metus. Pasiekėme tą lygį, kai nebereikia visur mirgėti, kad tik prisimintų. Žmonės žino, kad mes esame, viską gerai darome, jei ne geriausiai. Man kol kas šios ramybės užtenka. Ko neužtenka? Norėčiau daugiau pakeliauti su savo muzika po pasaulį. Tas koronos kontekstas, kad jis greičiau išsitrintų ir tikrai viskas grįžtų į savo vėžes. Psichologiškai ir visomis prasmėmis“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Prakalbus apie užsienio šalis L. Somovas prisiminė neseniai su bičiule aplankęs Londoną, vietą, kurioje buvo surengtas pirmasis jų koncertas.

„Taip fainai pamatyti tas vietas, mūsų pradžią. Apėmė geras jausmas, tarsi grįžome į jaunystę“, – šypsojosi L. Somovas.

Anot J. Arlauskaitės-Jazzu, pasivaikščiojimas praeities keliais jai kėlė sentimentus, teigė šioje vietoje nubraukė ir vieną kitą ašarą.

„Gal taip nutiko prieš gimtadienį, nes jis buvo atšvęstas Londone su trenksmu. Tuo metu lanko prisiminimai, pasidaro jautru. Dar kai tu pats atvažiuoji į tokias vietas, kyla sentimentai. Paraudojau, bet prisiminėme įvairių istorijų, žvengėme iki nukritimo. Man mano jaunystė buvo labai graži, gal tik balių buvo per daug“, – juokėsi J. Arlauskaitė-Jazzu.

Paklausti, kas pirmasis iš jų parodė iniciatyvą atkurti „Leon Somov & Jazzu“ duetą, atlikėja prisiminė, kad pirmasis tokią mintį turėjo jų vadybininkas Lauras Lučiūnas.

„Buvo toks telepatinis bendravimas. Atvažiavau į ofisą, į susitikimą, išlipau iš taksi. Mano vairuotojas sako: „Kodėl negalima niekur išgirsti tų dainų?“. Aš neturiu nei vieno savo albumo, į „Spotify“ nesame sudėję dainų. Ta muzika yra, bet niekas nežino, kaip iki jos dasiknisti. Leonas sakė, kad nuo vaikų iki senjorų klausė, ar galime kokią plokštelę išleisti.

Man šovė tokia idėja. Kadangi turime plokštelių gamybos fabriką, atėjau pas Laurą, sakau: „Išleiskime mūsų su Leonu vinilus arba įdėkite į „Spotify“, pati paklausyčiau, ką per tiek metų sukūrėme“. Pagalvojau, kad kaip tik praėjo 20 metų nuo pirmo gabalo. Lauras yra strategas. Jis sėdi, žiūri tiesiai man į akis. Aš perskaičiau jo mintis, sakau: „Leisti vinilą nėra grupės sugrįžimas, Laurai“. Supratau, kad reikia pagyventi su ta idėja, pasišnekėjau su savimi, pagalvojau, kad mūsų muzika tokia gera, tokia amžina, kad nėra jokio grįžimo į praeitį, tik šventė. Su metais supranti, kad reikia švęsti, kurti šventę, kai to ypatingai reikalauja žmonės“, – šypsojosi J. Arlauskaitė-Jazzu.
Atgimė pirmosios „Leon Somov & Jazzu“ dainos

Ją papildydamas L. Somovas teigė, kad buvo ir nepabaigtų darbų – neišleistas vinilas, oficialiai niekur nebuvo galima įsigyti pačio pirmo albumo.

„Tą dieną, kai pristatėme plokštelę, antrame vinilų fabriko aukšte yra toks klausimo kambarys. Tiesiog atsisėdau priešais grotuvą, paklausiau visą albumą, apėmė labai geras jausmas“, – šypsojosi L. Somovas.

Nostalgija seniems laikams ir nauji kūriniai

Žinomas vyras pasakojo, kad dabar, kai su J. Arlauskaite-Jazzu susitiko po ilgo laiko, jaučiasi tarsi namuose, jam gera kartu ir vėl kurti. Atlikėja pridurdama pastebėjo, kad jiedu pratę vienas prie kito, gali jaustis savimi, o į žmones, kurie diskutuoja apie jų sugrįžimą neigiamus dalykus, nekreipia dėmesio.

„Esu visko prisiklausiusi, kad Leonas apie mane sakė: „O, ta tai padainuoja iš pirmo karto, o su Juste reikia ilgiau padirbėti“, bet jis nebūtinai taip sakė. Esu aštri, kartu ir švelni, manieringa moteris, daug kam nepatinku. Atsiranda daug durnių, kurie galvoja, kad mane žeidžia ir žemina pasakymas: „Kai buvo su Leonu rašė geresnes dainas, nes rašė kartu“. Aš rašiau visus tekstus ir dainas, mano pačios garsas nepasikeitė.

Mes formavome vienas kitą su Leonu kaip muzikantai, kaip asmenybės, kartu augome, bet padariau dar didesnių dalykų jau būdama viena. Kvaila, nes dainas visą laiką rašiau aš, ką jūs čia pezate. Suprantu, kad žmonėms taip pat kyla sentimentai ir nostalgija, nes jie su mumis ir su mūsų muzika augo, jie prisirišę prie tų gabalų“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Paklausti, ar per tą laiką, kai buvo išsiskyręs jų duetas, susitikdavo pasikalbėti, atlikėja pastebėjo, kad susitikus paprastiems draugams po ilgo laiko būna nejauku, tačiau sielos bičiuliai gali nesimatyti 20 metų ir vis tiek turės apie ką padiskutuoti.

„Nes yra ryšys, yra ir tu jo nepaneigsi. Nieko nereikia užvedinėti ant kelio, yra seni juokeliai, yra naujų juokelių, bet jie yra amžini“, – šypsojosi pašnekovė.

Ji teigė, kad išsiskyrus niekada negalvojo, kad vėl sugrįš, tačiau gyvenimas išmokė nesakyti „niekada“ nebent tam tikriems dalykams, kurie žaloja.

„O muzika nežaloja, ji stato ant kojų, bet kol kas ruošiamės vienam koncertui, Nėra piarinių žingsnelių, tame nėra biznio“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Tiesa, nepaisant to, kad jiedu pasirodys koncerte, bus pristatyta ir naujų dainų. L. Somovas pastebėjo, kad J. Arlauskaitė-Jazzu vis drąsiau kalba apie naują albumą.

„Faktas, kad bus keli singlai, norisi, kad albumas būtų geras, o laiko jam yra mažai“, – kalbėjo laidos svečias.

Jam pritarė ir J. Arlauskaitė-Jazzu. Anot atlikėjos, iš judviejų draugystės gimė naujas albumas, o kas bus toliau, parodys laikas.

„Skambės vienas kitas naujas kūrinys, o daugiau nežinau. Grosime vieną kartą, bet jei kas nors duos daug pinigų, norės mus atskraidinti į Niujorką ar kur nors kitur, mes tikrai atskrisime“, – juokėsi atlikėja.

Patyrė kurioziškų situacijų

Laidoje buvo prisimintos ir „Leon Somov & Jazzu“ patirtos įvairios kurioziškos situacijos. J. Arlauskaitė-Jazzu pasakojo kartu su L. Somovu važinėjusi su mašina, kai vieną dieną sukdavo su ja tik į kairę pusę, kitą į dešinę.

„Mes mėgome pasilinksminti, tai daryti mėgsta visi, bet kai kurie žmonės to nesako arba bando atrodyti geresniais nei yra iš tikrųjų. Tų vakarėlių tikrai buvę visokių“, – neslėpė L. Somovas.

Anot J. Arlauskaitės-Jazzu, ne paslaptis, šou biznis yra vienas didelis lėbavimas su daug dramų, sekso scenomis ir nelegaliais dalykais. Ji pastebėjo, kad tai – negerai.

„Taurė vyno gali tapti atributas romantiškų dainų rašymui penktą ryto, bet tai negali tapti viso ko esmė ir atrama, o man jau buvo tapę. Savo geriausias dainas parašiau būdama komos būsenoje. Tuomet be alkoholio labai sudėtinga ką nors daryti, tai labai smarkiai siejasi su pasitikėjimu savimi, ilgainiui pradeda žaloti, bet, kol esi jaunas, negalvoji. Man jis tapo norma: kiekvieną dieną eini vakarieniauti, geri vyną, savaitgaliais visą kitą veiki. Dabar galvoju apie praeitį ir sakau: „Ačiū Dievui, išgyvenau“, o su Leonu irgi turėjome daug rokenrolo“, – juokėsi atlikėja.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas

L. Somovas prisiminė, kad kartą jiedu koncertavo Edinburge, o po pasirodymo sugalvojo, jog turi išgerti po vieną gėrimą skirtingame bare.

„Kitą rytą atsikėlęs pabandžiau prisiminti, kiek barų aplankėme, 14 tikrai, bet taisyklė, kad vienas gėrimas, vienas klubas, po 6 klubo jau nebegaliojo. Pamenu, vieną kartą bėgome prie lėktuvo, pamačiau jau atitraukinėjant laiptus. Edinburge irgi bevažiuojant pamatėme, kad užsidaro vartai“, – juokėsi L. Somovas.

Jį papildydama J. Arlauskaitė-Jazzu prisiminė, kad dėl didelių pagirių ant scenos buvo nualpusi.

„Tai buvo reivo laikai, dabar sau to nebeleisčiau. Vieno koncerto nelabai ir pamenu. Tuomet supranti, kad tai nėra normalu. Vėliau sau nebeleidau gerti prieš koncertus, o po koncertų yra kritinė pusė valandos. Tai yra tokia jautri, išbujojusi erdvė, jei išgerčiau taurę šampano, manęs būtų galima ieškoti po trijų dienų“, – juokėsi atlikėja.

Šypsodamasis L. Somovas pridūrė, kad anksčiau jiedu dažniau kalbėdavosi apie vakarėlius, o dabar – apie meditaciją.

„Aš manau, kad Leonui apskritai turėjo būti nelengva. Vienas žmogus į akis yra pasakęs: „Supranti, tu esi toks žmogus, kai mes pasitariame, o tu nusprendi“. Čia ta situacija, kai mes apsitariame, o aš nusprendžiu. Mano toks charakteris, esu visiška maksimalistė, man labai sudėtinga eiti į kompromisus su žmogumi. Darbe su manimi nelengva, manau, kad Leonui irgi buvo sunku.

Nors jis pats yra spontaniškas, užsidega kaip degtukas. Tačiau pastebiu, kad su metais Leonas suminkštėjo, jis turi tokį vaikišką fainą naivumą, o aš tapau, deja, skeptikė. Nereiškia, kad neįžvelgiu stebuklų, bet Leonas vis dar moka džiaugtis, jis toks juokingas Garfildas. Labai norėčiau ir aš atrasti tą džiaugsmą, bet jį dabar randu tik savo vaike“, – neslėpė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Koronavirusas ir nėštumas pakeitė požiūrį į gyvenimą

Atlikėja laidoje paatviravo, kad jos gyvenime po vaiko gimimo viskas atrodo kur kas paprasčiau, o problemos, kurios buvo tokios didelės, sumažėjo. Padidėjo rūpestis vaiku.

„Po nėštumo buvo sunku, tik dabar tą suprantu ir tik dabar iš to išeinu, o dar tas koronos laikotarpis, karo fonas... Esu be galo jautri, galiu globaliai viską išgyventi. Nereiškia, kad nesu džiaugsmingas žmogus, bet viduje jaučiu seną skeptiką, kurio anksčiau niekada neturėjau. Jis mane pradėjo užknisti, noriu, kad šiek tiek numirtų“, – juokėsi J. Arlauskaitė-Jazzu.
Jazzu ir Leon Somov /Foto: Vaidas Jokubauskas.

Anot L. Somovo, žmonės kartais pamiršta mėgautis šia akimirka, o tai būtina daryti net tada, kai apima panikos būsena, nerimas.

„Tuomet tas nerimas gali išgaruoti per sekundę“, – svarstė pašnekovas.

Jį papildydama atlikėja pasakojo, kad indai yra ją išmokę nieko nesitikėti, o tai, anot jos, jau skamba kaip nusivylimas.

„Bet jei tu nieko nesitiki, nusivylimo tikimybė prilygsta nuliui. Viskas yra mūsų pasirinkimas. Tik mes patys renkamės, su kokiais žmonėmis būti, kokioje socialinėje terpėje gyventi. Manau, kad mūsų siela atėjo su tam tikrais esminiais pasirinkimais ir šioje žemėje turime tik naviguoti. Gal tai skamba labai giliai, bet kai praeina laikas, susidėlioja dėlionė, suvoki, kad niekas nevyksta veltui.

Aš, kai pati jaučiuosi šūdinai, nenoriu to perteikti kitiems žmonėms. Lygiai taip pat kai jaučiu nusivylimą aplinkoje, labai sumažinu bendravimą su kitais, kad vėl netektų nusivilti. Esu empatiška, perimu žmonių emocijas. O vis tiktai laimė yra požiūrio dalykas“, – svarstė pašnekovė.

Meilė ir šeimyninis gyvenimas

Laidoje buvo prisiminti ir L. Somovo bei J. Arlauskaitės-Jazzu santykiai, paklausti, ar jautė meilę be atsako, atlikėja teigė, kad tuo metu jiedu buvo labai jauni, o išsiskyrę ir toliau kūrė muziką.

„Mus sieja gyvenimo būdas, mes neiname kurti muzikos kaip į darbą, mylime tai, ką darome“, – papildė ją L. Somovas.

Prakalbus apie judviejų antras puses ir jų jaučiamą pavydą, žinomas vyras teigė, kad tai – natūralus jausmas. Vis dėlto J. Arlauskaitė-Jazzu buvo kitokios nuomonės.

„Aš pati nesuprantu pavydo, nejaučiu jo net Beyonce. Kitų žmonių atveju esu labai džiaugsminga, o pati niekada gyvenime netikrinčiau savo partnerio. Gyvenk tu kaip nori. Tu negali savintis žmogaus, bet minimalus pavydas byloja apie tavo erdvės šventumą“, – svarstė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Paklausta, kaip atlikėjai dabar sekasi auklėti savo sūnų Majų, J. Arlauskaitė-Jazzu neslėpė, kad po savo gimtadienio jaučiasi ne kaip. Išvykus į Londoną teko ne kartą nubraukti ašarą dėl Lietuvoje likusios šeimos.

„Vienu momentu labai verkiau, nes paskambino Donatas ir pasakė, kad Majus pradėjo šnekėti, kai manęs nebuvo šalia. Jis ir anksčiau sakė „mama“, „tete“, o dabar jis pasakė daug kartų žodį „didelis“. Kaip aš pradėjau verkti. Suprantu, kad darau didelius ir gražius dalykus, bet nesu šalia vaiko. Tai man buvo tokia tragedija.

Puikiai suprantu, jei negirdėjau, kaip jis pasako pirmą didesnį žodį, mažiau mama jam netapsiu. Man reikėtų išeiti iš to savęs pastovaus ėdimo ir kaltinimo, o vaikas to labai moko. Jis gražina į čia ir dabar akimirką, bet gyvenimo išdaužanti, nepastovi dinamika, vis tiek veda į savo kaltes. Suprantu, kad esu gera mama, esu be galo mylintis žmogus, manau, kad vaikas pasirinko mane, nes jis nori būti laimingas, nes jis žinojo, kaip gebu mylėti, kiek jam visko noriu duoti. Tikiu, kad jis bus laisvas ir laimingas žmogus. Dar manau, kad Donatas yra labai geras tėtis. Kažkada jis pasakė: „Suprantu, esu labai geras tėtis, ar labai geras vyras? Šiuo momentu, nežinau“, – juokėsi J. Arlauskaitė-Jazzu.

Tokios pačios nuomonės buvo ir L. Somovas. Prakalbus apie tėvystę jis teigė esantis geras tėtis savo dukroms, vis dėlto svarstė norintis būti dar geresnis.

„Mano dukroms 14 ir 10 metų. Kai vaikas gimsta, tai gyvenime būna pirmas patyrimas, vėliau atsiranda darželis, mokykla, rūpesčiai. Man irgi būna tokių momentų, kaip Justei. Koncertuojame net kitoje šalyje, kai kažkas nutinka. Tomis akimirkomis pasidaro liūdna, nori atgal į šeimą, būti šalia vaikų“, – sakė L. Somovas.

Visą pokalbį su „Leon Somov & Jazzu“ galite pamatyti vaizdo įraše, kurį rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)