66 metų Holivudo žvaigždė Santa Margherita di Pula, Italijoje, pasirodė su 27 metų norvege žmona Emma Krokdal.

Dolphas Lundgrenas ir Emma Krokdal

D. Lundgrenui kompaniją palaikė ir dar viena žavi dama – 22 metų dukra Greta.

Tėvas ir dukra fotografams pozavo tarsi kovai sugniaužę kumščius – atkartojo juostos „Rokis“, kurioje kadaise sužibėjo aktorius, dvasią. Stulbinančiai į tėvą panaši Greta renginiui pasirinko subtilų įvaizdį – paprastą baltą trumpą suknelę ir juodas balerinas.

Dolphas Lundgrenas su dukra Greta

Gretos ir 28 metų vyresnėlės dukros Idos aktorius susilaukė su pirmąją žmona Anette Qviberg. Pora susituokė 1994 metais, tačiau 2011 metais draugiškai nusprendė pasukti skirtingais keliais. Nors santuoka ir nutrūko, aktorius su buvusia sutuoktine palaiko šiltus santykius.

Žinia apie D. Lundgreno sužadėtuves su E. Krokdal pasklido 2020 metų birželį. Pora susituokė praeitą liepą Graikijos Mikono saloje.

Žmonai aktorius negaili gražių žodžių, yra sakęs, kad Emma – „nuostabi“ partnerė tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Pora kartu dirbo ne viename projekte. Be to, vasarį abu oficialiai tapo Jungtinių Valstijų piliečiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją