Aktorius su sūnumi Fiodoru išvyko į Krymą, o tuo metu jo žmona A. Ditkovskytė laiką leido režisierės Valerijos Gaj Germanikos ir šokėjo Vadimo Liubuškino vestuvėse, rašo cosmo.ru. Maža to, liudininkai pasakoja, kad aktorė pastebėta leidžianti laiką su 23-ejų šokiu partneriu iš projekto „Šokiai su žvaigždėmis“ Jevgenijumi Rajevu.

Prieš kelias dienas įvyko spektaklio, kuriame vaidina A. Ditkovskytė, premjera, tačiau šiame renginyje A. Čadovo taip pat nebuvo. Kalbama, kad tuo metu jis linksminosi vakarėlyje „Midsummer Night’s Dream“.

Panašu, kad gandai dėl vienos iš gražiausių Rusijos šou verslo porų nesutarimų pasitvirtino. Kol kas patys sutuoktiniai oficialiai dar nepranešė apie ketinimus skirtis, tačiau gerbėjai ir žurnalistai jau spėjo šią situaciją detaliai aprašyti.

Pora susipažino 2006 m. filmo „Karštis“ filmavimuose. 2012 m. A. Čadovas ir A. Ditkovskytė nusprendė susituokti, o dar po metų jiems gimė sūnus Fiodoras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)