48 metų kino žvaigždė susisiekė su advokate Fiona Shackleno, kurios valandos konsultacija kainuoja 550 svarų. Būtent ši advokatė dirbo su 24 mln. svarų sero Paulo McCartney’io ir Heather Mills skyrybų byla.

Penktadienį britų aktorius S. B. Cohenas ir Australijos žvaigždė oficialiai pranešė, jog praeitais metais tyliai išsiskyrė.

Kai 2022 metais kreipėsi į advokatę, pastaroji patarusi aktorei, su S. B. Cohenu susilaukusiai trijų vaikų ir turėjusiai vedybinę sutartį, skyrybose rinktis taikų kelią.

„Isla jau kurį laiką žinojo, kad santuoka pasmerkta, ir po kelių sunkių pokalbių su S. B. Cohenu nusprendė pasikonsultuoti su skyrybų advokate. Tai buvo dar 2022 metų vasarą. Fioną Shackleton jai rekomendavo pažįstami, tad Isla susisiekė su jos biuru. Taip pat buvo svarstyta galimybė pasiieškoti advokato ir Jungtinėse Valstijose, kur pora turi namus. Fiona puiki savo srities specialistė, bebaimė, puikios reputacijos ir labai darbšti“, – „The Sun“ sakė šaltinis.

Šaltiniai priduria, kad pora labai stengėsi išlaikyti kuo įmanoma draugiškesnius santykius dėl vaikų.

„Borato“ žvaigždė S. B. Cohenas, kaip teigia šaltiniai, konsultavosi su skyrybų advokate Laura Wasser, atstovavusia aktoriui Johnny Deppui skyrybų su Amber Heard byloje. Ji dirbo ir su Angelinos Jolie bei Brado Pitto skyrybomis.

I.Fisher ir S. B. Cohenas apie savo skyrybas paskelbė pasidalinę nuotrauka, kurioje abu vilki teniso aprangą.

Šaltiniai sako, kad santuoka klibėjo jau ne vienerius metus, o S. B. Cohenui buvo nelengva pasiaukoti ir su visa šeima 2020 metais persikelti į Australiją.

„Jų santuoka klibėjo jau ne vienerius metus. Problemos prasidėjo, kai jie persikraustė į Australiją, kad ji galėtų būti arčiau šeimos. Tada Sacha liko be visko, kas jam buvo artima ir pažįstama. Jis pasiaukojo, ir tokių aukų per santuokos metus buvo ne viena. Šiuo metu aktorius jaučiasi be galo sugniuždytas – juk tiek metų ji buvo jo gyvenimas“, – „The Daily Mail“ sakė kitas porai artimas šaltinis.

Delfi jau rašė, jog Sacha Baronas Cohenas ir Isla Fisher praėjusį savaitgalį viešai paskelbė nutraukiantys santuoką. Pora augina tris atžalas.

„Po ilgų teniso rungtynių, trukusių daugiau nei dvidešimt metų, pagaliau nuleidžiame raketes. 2023 m. kartu pateikėme pareiškimą dėl santuokos nutraukimo“, – sakoma jų pranešimuose, kurie balandžio 5 d. buvo išplatinti aktorių paskyrose socialiniuose tinkluose.

Tuo mačiu buvo pridėta jųdviejų, apsirengusių teniso žaidėjų apranga, nuotrauka. „Visada pirmenybę teikėme savo privatumui ir tyliai stengėmės išgyventi šiuos pokyčius“, – pridūrė jie. „Mes amžinai dalinsimės savo atsidavimu ir meile vaikams. Nuoširdžiai dėkojame, kad gerbiate mūsų šeimos privatumą.“

48 metų Fisheri ir 52 metų Baronas Cohenas susituokė 2010 m. kovo 15 d. ir turi tris vaikus. Baronas Cohenas ir Fisher pirmą kartą susitiko 2001 m. vakarėlyje Sidnėjuje, Australijoje, gerokai anksčiau nei išgarsėjo dėl savo dabar jau hitais tapusių filmų – atitinkamai 2006 m. „Boratas“ ir 2005 m. „Slėpkit pamerges!“.

„Ji buvo linksma. Mes dalyvavome labai pretenzingame vakarėlyje“, - Baronas Cohenas prisiminė pirmąjį jų susitikimą 2020 m. interviu „The New York Times“. „Aš iš karto žinojau, kad ji yra TA. Nežinau, ar ji žinojo.“

Pora susižadėjo 2004 m., o po trejų metų susilaukė pirmagimio.