Pasirodo, kad dalį K. Jaksimovič kūno, konkrečiau – nukirsta jos galva – buvo rasta, kai namuose žaidė du moters vaikai, skelbia independent.co.uk.

Leidinio teigimu, Kristinos palaikus vasario 13 dieną aptiko jos tėvas. Jis rado juodą šiukšlių maišą, iš kurio matėsi šviesūs plaukai, didelio namo skalbykloje elitiniame Biningeno miesto rajone, netoli Bazelio.

Pasak vieno iš artimų Kristinos draugų, tėvas maišą su dukros palaikais rado keletą valandų praleidęs namuose su dviem trejų ir ketverių metų anūkėmis. Jis ne kartą klausė žento, kur yra jo dukra, tačiau pastarasis sakė nežinantis, kur buvęs modelis ir pasiūlė jam ko nors išgerti.

Kelias valandas jis vaidino, kad viskas yra gerai, ramiai kalbėjosi su jos tėvu ir gamino visiems vakarienę, o paskui paguldė vaikus. Tomas ir toliau tvirtino, kad nežinojo, kur yra jo žmona.

„Jos motina norėjo pateikti policijai pranešimą apie dingusį asmenį, bet jie nieko negalėjo padaryti, nes ji buvo dingusi tik dieną“, – „Mail Online“ pasakojo draugas.

Kol Tomas kalbėjosi su uošve, Kristinos tėvas ieškojo dukters pėdsakų kiekviename namo kambaryje. Taip jis ir aptiko maišą. Jis rėkdamas išbėgo iš garažo ir paprašė praeivio iškviesti policiją, tada grįžęs į namą stojo į akistatą su žentu.

Kaip teigiama, Tomas labai nustebo, nes tikriausiai nemanė, kad ją kas nors suras. Šaltinio teigimu, vyras nerodė jokių gailesčio ženklų, kuomet buvo išvedamas su antrankiais.

Skrodimo ataskaitoje teigiama, kad 38 metų moteriai buvo nukirsta galva, o kūnas supjaustytas dalimis. Taip pat teigiama, kad jos gimda buvo „atsargiai pašalinta“, o tai rodo „tyčinį kūno žalojimą“.

Tai, teismo nuomone, parodė, kad moters vyras, tikėtina, kenčia nuo psichikos sutrikimų.

Tyrėjai nustatė, kad Tomas žiūrėjo „YouTube“ vaizdo įrašus savo telefone, skersdamas savo žmoną ir dviejų vaikų mamą.

Teismas taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad 41 metų Tomas, kurio pavardė nutartyje buvo perbraukta dėl griežtų Šveicarijos privatumo įstatymų, atsisakė suteikti jiems prieigą prie savo telefono, kuriame gali būti papildomų įrodymų byloje.

Pora susituokė 2017 metais ir gyveno erdviame name išskirtiniame Biningeno rajone netoli Bazelio.

K. Jaksimovič laimėjo konkursą „Mis Šiaurės Vakarų Šveicarija“ 2003 m., o 2007 m. buvo konkurso „Mis Šveicarija“ finalininkė. Tais pačiais metais ji įkūrė modelių konsultavimo agentūrą ir tuo pat metu dirbo IT srityje.

Susmulkino žmonos palaikus

Pasak vietos naujienų portalo „BZ Basel“, Lozanos federalinis teismas atmetė 41 metų vyro, vardu Tomas, prašymą paleisti jį po to, kai jis, kaip pranešama, prisipažino nužudęs savo žmoną, su kuria turėjo du vaikus.

Leidinys teigė, kad jis prisipažino nužudęs ir tvirtino, kad tai buvo savigyna po to, kai ji užpuolė jį peiliu.

„BZ Basel“ teigiama, kad teismo sprendime nurodyta, jog K. Joksimovič buvo mirtinai uždusinta. Į nutartį įtrauktoje skrodimo ataskaitoje taip pat teigiama, kad moters kūnas buvo susmulkintas trintuvu, prieš tai panaudojant pjūklą, peilį ir sodo žirkles.

Joje priduriama, kad kūno dalys buvo ištirpintos cheminiame tirpale.

„BZ Basel“ taip pat rašoma, kad Tomas buvo suimtas kitą dieną po to, kai buvo rasti K. Joksimovič palaikai. Vyras iš pradžių tyrėjams sakė, kad rado ją negyvą ir supanikavęs susmulkino jos kūną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją