Jos koncerto kaina priklauso ir nuo vietos, kur rengiamas įmonės vakarėlis, skelbia unian.net.

Pavyzdžiui, už pasirodymą Maskvoje A. Asti prašo gerokai mažiau, bet tik todėl, kad per vakarą gali surengti keletą koncertų.

„Maskvoje A. Asti honoraras prasideda nuo 10 mln. rublių (apie 100 tūkst. eurų), bet į regionus mažiau nei už 20 mln. ji nevažiuoja“, – atskleidė šaltinis.

Brangiausiai apmokamų Rusijos Federacijos (RF) artistų sąraše taip pat puikuojasi Shaman, Filipas Kirkorovas, Nikolajus Baskovas, Stasas Michailovas bei grupės „Ruki Vverh“ ir „Leningrad“.

Beje, prasidėjus plataus masto karui, A. Asti buvo Ukrainoje. Pirmosiomis dienomis ji kartu su tėvais ir sutuoktiniu rusu slėpėsi rūsyje, bet greitai sugrįžo į RF. Kalbama, kad ją įkalbėjo vyras Stasas.

Rusijoje moteris pradėjo savo verslą – atidarė grožio saloną ir įkūrė muzikos leidybos įmonę – bei reguliariai koncertuoja. Be to, ji jau gavo rusišką pasą ir spėjo tapti Rusijos metų dainininke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)