Neseniai šeima pasipildė dar viena nare. Filmo „Nuostabioji moteris“ žvaigždė naujiena su gerbėjais trečiadienį pasidalijo Instagrame. G. Gadot įkėlė nuotrauką iš ligoninės palatos. Rankose laikydama jau ketvirtą dukrytę ji aprašė jautriausias emocijas.

„Mano mieloji dukryte, sveika atvykusi. Nėštumas nebuvo lengvas, tačiau mes viską įveikėme. Tu mums atnešei tiek daug džiaugsmo ir šviesos akyse. Tai mums ir padiktavo tavo vardą – Ori. Šis vardas reiškia: „Mano šviesa“. Mūsų širdys kupinos dėkingumo. Sveikos atvykusios į mūsų namus, mergytės. Beje, tėtis taip pat visai kietas“, – vyrui J. Varsano mirksėjo keturių vaikų mama.


2022 sausį interviu portalui „Instyle“ davusi aktorė pasakojo apie meilę gimdymui. Ji patikino, kad, jeigu prireiktų, susilauktų vaiko ir kartą į savaitę.

„Aš myliu gimdymo procesą. Jeigu galėčiau, gimdyčiau kartą į savaitę. Tai juk taip magiška. Nemeluosiu, visada prašau epidiūro, kad mažiau skaudėtų. Tačiau prisiminti tą jausmą, kad sukūrei gyvybę, yra fantastiška“, – kalbėjo G. Gadot.

Vis dėlto ji neslėpė, kad jos nėštumai nebuvo lengvi. „Mane pykina, kankina migrena. Nėštumo laikotarpis man sudėtingas“, – prisipažino aktorė.

Gal Gadot su šeima

Filme „Heart of Stone“ kartu su aktoriumi Jamie Dornanu, kuris irgi augina dukrą, nusifilmavusi G. Gadot pasakojo, kad jiedu dirbdami filmavimo aikštelėje iškart pajuto ryšį.

„Mes labai greitai susidraugavome“, – patikino aktorė.

J. Dornanas kolegei pritarė ir papasakojo, kad jiedu kartą buvo susitikę vaikų žaidimų aikštelėje. Tačiau tąkart į rimtesnį kontaktą nesileido. Aktorė juokėsi, kad tai jis nenorėjo bendrauti.

„Man atrodė, kad jam reikia laiko pabūti vienam“, – pastebėjimu pasidalijo Holivudo žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)