Ne paslaptis, kad sutuoktiniai šeimoje rengia dvigubą šventę. Šį kartą svarbios dienos proga aktorė pasidalijo archyvine nuotrauka, daryta prieš 25 metus, ir kreipėsi į vyrą.

„Su gimtadieniu Michaelą ir mane! Čia mes per savo gimtadienį prieš 25 metus! Myliu tave visa širdimi“, – jautriai savo paskyroje „Instagram“ parašė C. Zeta-Jones.

55 metų C. Zeta-Jones taip pat pažymėjo, kad po tiek metų bendro gyvenimo jau nebežino, kaip nustebinti mylimąjį. Todėl šį kartą nusprendė parodyti pikantišką nuotrauką, kuriai pozuoja nuoga, ir juokais prie jos prirašė:

„Po 25 metų bendrų gimtadienių su vyru išseko visos dovanų idėjos! Tai antrasis dovanos variantas. Pirmasis variantas – golfo kamuoliukai, žinoma“.

Aštuoniasdešimtmetis M. Douglasas taip pat viešai pasveikino žmoną. Tik vyras nepatikslino, ką jai padovanojo gimtadienio proga, ir kaip sureagavo į pikantišką nuotrauką.

M. Douglasas ir C. Zeta Jones susituokė 2000 metais.

Pora užaugino du vaikus: 24 metų sūnų Dilaną Michaelą Douglasą ir 21 metų Keris Zeta Douglas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)