Aktoriaus, kurio tikrasis vardas Markas Sinclairas, advokatas sakė, kad jo klientas „visiškai neigia šį teiginį“.

Jo buvusi asistentė Asta Jonasson ieškinyje tvirtina, kad aktorius prirėmė ją prie sienos ir tuo pat metu save lytiškai lietė.

Be to, ji taip pat teisiasi dėl neteisėto atleidimo iš darbo, teigdama, kad aktorius ją atleido praėjus kelioms valandoms po tariamo išpuolio.

A. Jonasson ieškinyje, kuris ketvirtadienį buvo pateiktas Los Andžele, teigiama, kad seksualinis smurtas įvyko Atlantos viešbutyje „St Regis“ filmuojant filmą „Fast Five“.

Ieškinyje ji teigia, kad 56 metų M. Sinclairas fiziškai ją lietė, glamonėjo savo viešbučio apartamentuose ir „nepaisė aiškių M. Jonasson pareiškimų, kad ji nesutinka“.

Toliau nurodoma, kad po to, kai ji „ėmė šaukti ir nubėgo link netoliese esančio tualeto“, filmo žvaigždė „savo kūnu prispaudė ją prie sienos“ ir su savimi atliko lytinį aktą.

Praėjus „vos kelioms valandoms“ po incidento su ja susisiekė aktoriaus sesuo Samantha Vincent, kuri vadovauja jo prodiuserinei bendrovei „One Race Films“, ir ją atleido.

Ji taip pat yra pateikusi ieškinį aktoriaus seseriai ir jo prodiuserinei kompanijai.

„Jai buvo aišku, kad ji buvo atleista, nes buvo nebereikalinga – Vinas Dieselis ja pasinaudojo savo seksualiniams troškimams tenkinti“, – teigiama ieškinyje.