Nuo 2022 metų vasario A. Pugačiova gyveno Limasolyje. Ten ji, kartu su komiku Maksimu Galkinu ir dvynukais Lisa bei Hariu, nusipirko namą. Vis dėlto, vasarą ten tvyro neįtikėtinas karštis, kurį 75 metų diva sunkiai pakelia.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas

Kaip skelbia „Vakarų ekspresas“, dabar A. Pugačiova ketina apsigyventi Latvijoje. Jūrmaloje artistė išsinuomojo namą ir prieš atvykdama dar spėjo pasisamdyti apsaugą.

„Ala į Jūrmalą atvyks po kelių dienų – po savaitgalio. Ten jai jau paruošė nakvynę – sutvarkė nuomojamą namą. Ir svarbu – name dabar bus ne tik vaizdo stebėjimas, bet ir apsauga“, – teigė Alai artimi šaltiniai.

Tiesa, artimiausiomis dienomis dainininkė į Jūrmalą persikels tik su sūnumi ir dukra, o M. Galkinas prie šeimos esą prisijungs vėliau.

„Limasolyje dabar +30 pavėsyje. O Jūrmaloje – +20 saulėje. Todėl Pugačiova karščiausiam vasaros laikotarpiui daug metų iš eilės renkasi komfortišką Latvijos klimatą. Čia ji turi draugų, tarp jų ir Laimą Vaikulę, čia ji su didele nuolaida nuomoja namą. Tačiau pagrindinė persikraustymo priežastis – kaip ir visi širdininkai ir hipertonikai, Ala Pugačiova blogai toleruoja karštį“, – priduriama žiniasklaidoje.