A. Pugačiova atvyko į Latviją. Dainininkė ir jos dešimtmetis sūnus Haris buvo pastebėti vaikščiojantys po Jūrmalą.

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame 75 metų primadona kartu su sūnumi ir, spėjama, apsaugos darbuotoju, vaikšto turistine gatve Latvijos kurortinio miestelio centre.

Dainininkė išvykai pasirinko laisvo kirpimo marškinėlius, baltus šortus ir sportbačius, savo išvaizdą papildydama akiniais nuo saulės, o jos sūnus vilkėjo megztinį su gobtuvu ir džinsus.

Ši kryptis – ne naujiena dainininkei. A. Pugačiova bene kiekvieną vasarą atvyksta atostogauti į Jūrmalą. Liepos pabaigoje Baltijos jūros pakrantėje vyks kasmetinis dainininkės artimos draugės Laimos Vaikulės festivalis, kuriame A. Pugačiova su vyru Maksimu Galkinu lankėsi pernai.

Kol kas žinių, kad su A. Pugačiova atvyko ir M. Galkinas – nėra. Manoma, kad komikas prie šeimos prisijungs jau netrukus.

Priminsime, kad A. Pugačiova ir M. Galkinas bei jų vaikai iš Rusijos išvyko prasidėjus plataus masto karui Ukrainoje. Komikas atvirai smerkia Rusijos valdžios veiksmus, dėl kurių ne kartą buvo kritikuojamas, o jo žmona ne kartą leido suprasti, kad laikosi tos pačios pozicijos.

Pastaruoju metu pora gyveno Izraelyje, bet keliauja ir po kitas šalis, pavyzdžiui, Kiprą, JK.

Rusų valdžia nusitaikė į Alą Pugačiovą

Delfi primena, kad Rusijos valdžios atstovai siūlo pripažinti A. Pugačiovą „užsienio agente“ ir siekia atimti jos turtą. Tokius užmojus paskatino primadonos įrašas socialiniuose tinkluose. Dainininkė pasidalino kraupiais rusų išpuolio vaizdais, kuomet raketos pataikė į vaikų ligoninę Kyjive.

Savo „Instagram“ tinkle A. Pugačiova paskelbė sužaloto vaiko nuotrauką ir parašė, kad „Dievas kantrus, bet viskam yra ribos“. Būtent šis įrašas išprovokavo prabilti Rusijos Valstybės Dūmos atstovus.

„Žinoma, pats laikas Pugačiovą pripažinti užsienio agente ir atimti visą turtą Rusijoje, kaip ir dera, už Rusijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimą ir darbą Vakarų propagandai“, – vietos žiniasklaidai sakė gynybos komiteto vicepirmininkas Aleksejus Žuravliovas.

Jis pridūrė, kad atitinkami prašymai jau išsiųsti į teisėsaugos rankas. „<...> Veiksmuose galima aptikti Rusijos kariuomenęės diskreditavimą – o tai jau straipsnis pagal Rusijos baudžiamąjį kodeksą“, – pabrėžė šaltakraujį karą kurstančios šalies deputatas.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis antradienį pertraukos tarp Vašingtone vykstančio NATO šalių viršūnių susitikimo renginių metu pasakė, kad per rusų atakas Ukrainoje pirmadienį žuvo 43 žmonės – pirmiau skelbta, kad aukų skaičius siekia 37.

„Per šią ataką žuvo keturiasdešimt trys žmonės“, – kalbėdamas ekspertų darbo grupės susitikime pasakė V. Zelenskis.

A. Pugačiova ir jos vyras M. Galkinas už palaikymą Ukrainai rusų valdžios pyktį užsitraukia nuolat. Dėl saugumo primadona su šeima išvyko iš šalies ir savo gyvenimą kuria skirtingose pasaulio šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)