Nelaimingas atsitikimas įvyko tada, kai jam buvo 10 metų. Tuo metu jis gyveno Niujorko Pietų Bronkso rajone, rašo „Page Six“.

„Aš ėjau plona, geležine tvora, atlikdamas šokio ant lyno judesius“, – savo knygoje, anot „People“, rašo 84 metų „Godfather“ („Krikštatėvio“) žvaigždė.

„Tąkart visą rytą lijo, ir aš, žinoma, paslydau ir kritau. Tarpukoju trenkiausi tiesiai ant geležinio strypo“.

Jis pamena, kad susirietė ir šaukė nuo „tokio skausmo“, jog negalėjo pareiti namo. Laimei, vienas vyresnio amžiaus vyriškis jį pakėlė ir nuvežė į tetos namus, kur vėliau buvo iškviestas gydytojas.

„Guliu ant lovos, mano kelnės visiškai nusmauktos iki čiurnų, ir trys mano gyvenimo moterys – mano mama, teta ir močiutė – pusiau panikuodamos baksnoja ir rodo į mano penį“, – rašo A. Pacino.

„Galvojau: „Dieve, prašau, pasiimk mane dabar, nes girdėjau, kaip jos, apžiūrinėdamos mano tarpukojį, šnabždėjosi tarpusavyje.“

Jis pažymėjo, kad jo penis „liko nenuplėštas, bet patyrė traumą“.

„Iki šios dienos mane persekioja mintis apie tai“, – prisipažino jis.

Alas Pacino išleidžia memuarus

Pirmajame knygos „Sonny Boy“ skyriuje, kalbėdamas apie savo gebėjimus „nuolat apgauti mirtį“, A. Pacino šį nelaimingą atsitikimą apibūdino kaip „vieną nemaloniausių savo gyvenimo patirčių“.

Jis taip pat lygino save su „katinu, turinčiu daug daugiau nei devynias gyvybes“.

Memuaruose aktorius prisimena daugybę savo vaikystės ir karjeros patirčių, įskaitant motinos bandymą nusižudyti ir Niujorke iškrėstas piktadarybes.

Filmo „Scarface“ („Žmogus su randu“) aktorius taip pat atskleidė, kaip per dešimtmečiais trukusią ir „Oskarus“ jam pelniusią karjerą jam teko bankrutuoti.

Praėjusią savaitę A. Pacino žurnalui „People“ sakė, kad nusprendė išleisti savo memuarus, nes pajuto, kad „tam jau atėjo laikas“.

„Man jau 85 metai. Kai sulauki tokio amžiaus ir pradedi jį justi, supranti, kodėl žmonės nusprendžia viską užrašyti“, – teigė jis.

Knygą „Sonny Boy“ galima įsigyti visur, kur tik parduodamos knygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją