38-erių metų besilaukianti mama paskelbė vaizdo įrašą su savo vyru, kai jie žaidė drauge su savo šešiais vaikais, taip patvirtindama džiugią žinią.

„Po daugybės pakilimų ir nuosmukių per pastaruosius kelerius metus mūsų laukia jaudinantis pakilimas ir didžiulė staigmena: šį rudenį pasirodys dar vienas Baldwinito“, – rašė ji prie vaizdo įrašo.

„Mes buvome tikri, kad mūsų šeima buvo pilna ir esame labai patenkinti šia staigmena.

Dalinuosi su jumis akimirka, kai tai pasakėme vaikams – kaip matote, jie labai susijaudinę!

Mūsų naujagimis yra labai šviesus reiškinys mūsų gyvenime. Tai palaiminimas ir dovana tokiais neaiškiais laikais“, – pridūrė aktoriaus žmona.

Būsimas kūdikis tikra palaima garsiai porai, kuri iki tol patyrė ne vieną persileidimą. Apie vaikelio netekimą garsiai kalbėjo pati Hilaria, norėdama pasidalinti skausmu.

H. Baldwin yra kūno rengybos instruktorė, tinklalaidžių autorė, vedėja ir užsiima daugeliu kitokių veiklų. Aktoriaus žmona neslepia, kad dėl įtempto darbo grafiko jai reikia auklės.

Pasak moters, šalia negyvena nei jos, nei Aleco artimieji, kurie galėtų pagelbėti, o dirbti ir tuo pat metu prižiūrėti vaikus yra tiesiog neįmanoma.

Ji pabrėžė: „Nieko blogo priimti pagalbą, ne gėda, kad tau padeda kiti žmonės.“ Šiaip ar taip, mažų vaikų tėvams tikrai prireiks pagalbos kažkuriuo metu, taigi „tiesiog nesąžininga“ versti juos nesmagiai dėl to jaustis.

A. Baldwinas ir jo žmona susituokė 2012 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją