CNN skelbia, kad jokios papildomos informacijos apie pasiūlymą ar būsimus vestuvių planus iš karto nebuvo pateikta.

J. Bezosas ir L. Sanchez, buvusi laidų žurnalistė, o dabar filantropė, apie savo santykius pirmą kartą viešai prabilo 2019 m. Nuo tada, kai pora pradėjo susitikinėti, jie dažniausiai laikė savo bendro gyvenimo detales privačiomis, išskyrus fotografavimąsi įvairiuose renginiuose.

2022 m. pora kalbėjosi su CNN savo namuose Vašingtone ir davė pirmąjį bendrą interviu, kuriame kalbėjo apie savo filantropinę veiklą siekiant strategiškai išdalyti didžiulį J. Bezoso turtą įvairiems tikslams.

Kalbėdama apie jų labdaringą veiklą, L. Sanchez CNN sakė, kad jiedu yra „tikrai puikūs komandos draugai“, ir juokdamasi pridūrė, kad taip pat gali būti „šiek tiek nuobodūs“.

Jeffas Bezosas,La​uren Sanchez

J. Bezosas toliau apibūdino „Emmy“ apdovanojimą pelniusią žurnalistę kaip „dosniausią, plačiausios širdies žmogų, kokį tik galite sutikti“, ir sakė, kad ji yra „įkvėpimas“.

Milijardierius taip pat yra kosmoso bendrovės „Blue Origin“ įkūrėjas ir 2021 m. skrido į kosmosą ir atgal „Blue Origin“ raketa „New Shepard“.

L. Sanchez, kuri taip pat yra buvusi sraigtasparnio pilotė, CNN sakė, kad ji taip pat planuoja artimiausiais metais keliauti į kosmosą, ir teigė, kad prie jos prisijungs „puiki moterų grupė“.

Anksčiau J. Bezosas 25 metus buvo vedęs MacKenzie Scott, su kuria turi keturis vaikus. L. Sanchez turi tris vaikus iš ankstesnių santykių. 13 metų buvo ištekėjusi už Holivudo agento Patricko Whitesello, kol 2019 m. galutinai išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją