Pirmoje nuotraukoje prie lėktuvo pozuoja E. Iglesias ir jo šešiametis sūnus Nicholas, antroje nuotraukoje dainininką apkabina ketverių metų dukra Mary, o trečioje nuotraukoje šalia jo pozuoja šešerių metų Lucy.

43 metų A. Kournikova savo įrašą komentavo paprastai: „Su Tėvo diena mano vyrą E. Iglesias! Ir visus tėčius!“ – sveikino ji.

Teniso garsenybė A. Kurnikova ir atlikėjas E. Iglesias susipažino daugiau nei prieš 20 metų filmavimo aikštelėje vaizdo klipo „Escape“ metu. Jame Ana atliko dainininko merginos vaidmenį. Prieš ekranus suvaidinta meilė netrukus virto realybe ir nuo to laiko jiedu buvo kartu.

Nors ši pora dėl savo karjeros pasirinkimų ir bendro gyvenimo drauge domina milijonus gerbėjų visame pasaulyje, E. Iglesias su žmona laikosi atokiau nuo viešumo ir kuria itin privatų asmeninį gyvenimą.

Enrique Iglesias su savo atžala

Praėjusiais metais pasirodė žinia, kad jiedu galimai susituokė: apie tai papasakojo E. Iglesias brolis Julio Iglesias jaunesnysis. Pora turi tris vaikus: sūnų Nicholą ir dukteris Lucy bei Mary.

Anksčiau 49 metų E. Iglesias buvo kritikuojamas už tai, kad koncertų metu šis leidžia sau bučiuoti gerbėjas scenoje. Pats dainininkas ginasi, kad A. Kurnikova esą tam neprieštarauja.

Enrique Iglesias su savo atžala

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją