Pasak žurnalo „New Idea Magazine“, septyniolikmetė jautė neturinti kito pasirinkimo, kaip tik palikti namus be tėvų žinios, nes jai reikėjo šiek tiek erdvės nuo toksiškų kivirčų.

Tai nutiko tuomet, kai 2020 metais pasirodė pranešimai, jog „Fight Club“ („Kovos klubo“) aktorius pradėjo susitikinėti su modeliu Nicole Poturalski. Nors kitų buvusios poros vaikų ši žinia taip nesukrėtė, Shiloh buvo sunku su ja susitaikyti, rašo geo.tv.

„Vyresnieji berniukai su Bradu ir taip leisdavo mažai laiko, bet dabar, jų manymu, viskas nuėjo per toli“, – apie įvaikintus poros sūnus Paxą ir Maddoxą pasakojo vienas vienas šaltinis.

Angelina ir Bradas augina šešis vaikus: trys iš jų buvo įvaikinti (du vyriausi berniukai ir įdukra Zahara), o trys – jų biologiniai vaikai: Shiloh ir dvyniai Knoxas bei Vivienne.

„Laimei, Viv ir Knoxas nuo daug ko yra gerai apsaugoti. Zahara yra tikra Angie palaikymo komandos narė ir beveik nebemini Brado vardo, – sakė šaltinis. – Liko vargšė Shiloh, kuriai, kaip mums sakė, buvo „tikrai sunku“.

„Shiloh buvo artima tiek mamai, tiek tėčiui, ir visada buvo labai jautri, todėl jautėsi perplėšta pusiau“, – toliau kalbėjo šaltinis.

„Jai teko išgyventi bjaurius tėvų konfliktus, kurie truko ketverius metus, ir staiga tėvas susiranda naują moterį, kuri atrodo kaip jos mama... Šito jau per daug!“

Šaltinis atskleidė, jog „karštligiškos paieškos“ vyko aplink A. Jolie vilą Los Andžele. Tuo metu Shiloh, ieškodama ramybės, glaudėsi vieno draugo namuose.

„Ji žino, kad Shiloh turi kitokių poreikių nei jos broliai ir seserys, ir suvaldyti skirtingas visų vaikų reakcijas yra sudėtinga, – sakė šaltinis ir pridūrė: – Shiloh yra toks tylus vaikas, todėl sunku žinoti, ką ji galvoja“.

„Jos darbuotojai šukavo apylinkės gatves, todėl vietiniai gyventojai greitai sužinojo, kas vyksta“, – pasakojo šaltinis, pažymėjęs, kad „Maleficent“ („Piktadarės istorijos“) aktorė dėl savo dukters ėjo iš proto.

Vėliau Shiloh sugrįžo namo, ir Angelina Jolie suprato, kas privertė ją žengti tokį žingsnį, todėl vėliau suteikė jai daugiau erdvės, pažymėjo šaltinis.

Shiloh Jolie – Pitt bandė priversti savo garsiuosius tėvus Bradą Pittą ir Angeliną Jolie atleisti vienas kitam, tačiau jos maldavimai liko neišgirsti.

„Shiloh norėtų, kad jos mama ir tėtis rastų savyje jėgų atleisti vienas kitam ir taikiai gyventų toliau“,– atskleidė šaltinis.

„Ji nuolat primena mamai ir tėčiui tuos gerus laikus, kai jie gyveno visi kartu. Jai siaubingai skaudu matyti, kad jie elgiasi vienas su kitu tarsi su monstru“, – dalijosi šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją