„Manau, vaikams būtinas stabilumas. Myliu savo anūkus. Myliu ir savo dukterį. Norėčiau, kad Bradas susiimtų ir padarytų tai, kas būtina. Baikite šią nesąmonę“, – pasakė J. Voightas.

Nesunku prisiminti, kad nuo tada, kai A. Jolie ir B. Pittas paskelbė apie skyrybas, vyksta nepertraukiami teisiniai procesai. Ne vienus metus pora kovoja dėl vaikų globos, taip pat vis dar bylinėjasi dėl Chateau Miraval vynuogynų. Šį pavasarį A. Jolie atskleidė, kad B. Pittas fiziškai prieš ją smurtavo dar iki garsiojo kivirčo lėktuve, po kurio buvo priimtas sprendimas skirtis. Incidentas lėktuve buvo pirmas kartas, kai aktorius smurtavo ir prieš vaikus.

Šiuo metu B. Pitto santykiai tiek su biologiniais, tiek su įvaikintais vaikais yra sudėtingi. Pavyzdžiui, Paxas socialinių tinklų erdvėje pavadino aktorių „pasaulinio lygio asilu“ ir apkaltino jį keliant savo vaikams baimę. Zahara, Vivienne ir Shiloh atsisakė Pitto pavardės. Shiloh tai padarė oficialiai – net kreipėsi į atitinkamas instancijas. Artimiau su B. Pittu bendraujantys asmenys teigia, kad aktorius sunkiai išgyvena išsiskyrimą su vaikais.

Verta paminėti, kad J. Voightas, kaip pats pripažino, taip pat ne taip dažnai bendrauja su anūkais, kaip norėtų. Aktoriaus santykiai su dukra – ganėtinai sudėtingi. Pavyzdžiui, neseniai jis kritikavo A. Jolie poziciją Palestinos ir Izraelio konflikto klausimu. J. Voightas palaiko Izraelį ir nurodė, kad jo dukters pažiūroms įtakos turėjo antisemitinė propaganda. Vis dėlto kartais A. Jolie sulaukia tėvo pagyrų. Tarkime, jis pasidžiaugė jos sukurto spektaklio sėkme, viešai pareiškė, kad didžiuojasi savo dukra ir jos gebėjimu pabudinti vaikų saviraišką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)