Videomedžiagai D. Nagijevas pasirinko nespalvotą filtrą. Skambant muzikai, jis ėjo ir nesišypsodamas žiūrėjo į kamerą. D. Nagijevas vilkėjo juodą švarką ir buvo su stilinga „Balenciaga“ kepure.

Šios videopublikacijos, kurioje D. Nagijevas taip ir nepasidalijo savo mintimis apie įvykius Ukrainoje, rusai neįvertino. Jiems nepatinka, kad, jų nuomone, D. Nagijevas nori pasėdėti ant dviejų kėdžių, todėl nepalaiko karo, bet ir nesiryžta viešai jo smerkti.

Ukrainiečiai rašo D. Nagijevui, kad pastebi jo palaikymo [Ukrainai] užuominas. Socialinių tinklų sekėjai mano, kad aktoriui nereikėtų tylėti, o metas aiškiai išsakyti savo poziciją.


Prie publikacijos pasirodė įvairių komentarų:

„Paprasčiausiai pasakyk: „Karui – ne! Žmogžudystėms ir genocidui Ukrainoje – ne.“

„Brolau, stiprybė – tiesoje. Tu pats ją žinai. Bet mus žudo. Kiekvieną dieną. Iš Rusijos, iš tavo šalies pusės skrenda raketos į Ukrainą, į mano namus. Ten – mūsų vaikai.“

„O ką jūs norite pasakyti savo videopublikacijomis? Jos kažkokios dviprasmiškos, sprendžiant iš komentarų. Norite išsėdėti ant dviejų kėdžių? Būkite drąsesnis, vyriškas, nes ir pinigų uždirbti norisi, ir reputacijos neprarasti. Žema!“

„Nieko ir nereikia sakyti. Tu – puikus aktorius. Viskas matosi iš veido ir elgesio. Tavo pozicija aiški. Ačiū!“

„Prisišaukė į savo paskyrą Rusijos nekentėjų savo tylėjimu. Tylėk ir toliau, be tavęs susitvarkysime.“

Rusijos karo prieš Ukrainą pradžioje D. Nagijevas pasidalijo savo paskyroje nespalvotu vaido klipu, kuriame skambėjo grupės „Akvariumas“ daina. Šioje dainoje skamba žodžiai „mes kariavome pats su savimi“. Tiesa, aktorius aiškiai ir atvirai nėra pasakęs, ką galvoja apie karą.

Nors neseniai aktorius Dmitrijus Nazarovas užsiminė, kad jo kolega (D. Nagijevas) yra tokios pat nuomonės kaip ir jis. Pats D. Nazarovas karą pasmerkė.