Visgi pramogų pasaulio atstovas savo žinutėse įvairiausiais būdais užsimena, kad palaiko Ukrainą. Už tai ukrainiečiai jam dėkoja, o rusai koneveikia ir puola į isteriją, praneša tsn.ua.

Neseniai duoto interviu metu D. Nagijevas leido suprasti, kad nepalaiko kruvinos Kremliaus politikos ir ją vadina „keista“. Prasidėjus įsiveržimui, D. Nagijevas nustojo filmuotis laidose, praktiškai pradingo iš socialinių tinklų, o paskutinės jo žinutės – gana filosofinės ir liūdnos. Vyras pažymėjo, kad dabar į socialinius tinklus žiūri kaip į mokytojus.

„Jie mokė nemąstyti, bandyti skleisti savo tuštybę. Vyksta tiek daug įdomių, sudėtingų, pamokomų ir niekingų dalykų, kad šiandien pristabdžiau savo bendravimą socialiniuose tinkluose. Kaip ir žiniasklaidoje. Dabar esu pasinėręs į tam tikrus apmąstymus...“– teigė D. Nagijevas.

Jis pridūrė, kad „užsinorėjo pakalbėti, nes labai ilgai tylėjo“. Į klausimą, kokį įrašą paliktų ateities kartoms, D. Nagijevas atsakė taip: „Jeigu turėčiau galimybę ką nors pasakyti būsimai kartai, būčiau laimingas. Tai reikštų, kad ateities kartos bus, kad viskas nepasibaigs mumis. Pasakyčiau: „Bičiuliai, pasirinkome keistą kelią. Pamėginkite pasirinkti kitokį. Meilės, gėrio, laimės kelią.“

Priminsime: nuo plataus masto karo pradžios D. Nagijevas viešai neišsakė savo pozicijos dėl Rusijos įsiveržimo. Tiesa, savo instagrame skelbiamomis žinutėmis jis bando parodyti tikrąjį požiūrį į karą.

Šių metų pradžioje jis paskelbė nuotrauką, kurioje vilki mėlynos ir geltonos spalvų striukę, ir sukėlė rusų nepasitenkinimą. Sausio mėnesį aktorius atsisakė vesti Rusijos muzikinius apdovanojimus „Muz-TV“. Tada jis pareiškė, kad „ateis laikas ir bus apdovanoti iš tikrųjų to nusipelnę asmenys“.

2023 m. liepos mėnesio pabaigoje, po rusų surengtos masinės raketų atakos prieš Odesą, D. Nagijevas instagrame paskelbė nespalvotą vaizdo įrašą ir paliko komentarą: „Nežinau, ką jums pasakyti.“ Ši pramogų pasaulio atstovo žinutė rusams sukėlė isteriją.