Cherilyn Sarkisian, arba tiesiog Cher, tarp savo daugybės muzikos, televizijos ir filmų laimėjimų turi Oskarą, Grammy, Emmy ir tris Auksinio Gaublio apdovanojimus.

Cher pradėjo karjerą būdama 17 metų. Muzikiniame olimpe ji sugebėjo išlikti daugiau nei 45 metus. 2002-2005 atlikėja surengė savo atsisveikinimo turą, tačiau sėkmingai rengia pasirodymus iki šiol.

Turbūt ne daugelis prisimena, kokia skandalinga ir pašėlusi jaunystėje buvo Cher.

Dainos „If I Could Turn Back Time“ vaizdo klipas devintajame dešimtmetyje sukėlė tiek aštrių diskusijų, kad daugelis televizijos kanalų, tarp jų ir MTV, atsisakė rodyti klipą dėl nuogybių. Atlikėja vilkėjo tik permatomą kostiumą, apnuoginantį tatuiruotes ant jos sėdmenų.

Įdomu tai, kad tokiu pačiu kostiumu ji vilkėjo ir 2010 metais per MTV vaizdo klipų apdovanojimų ceremoniją. Kostiumas atrodė tobulai.

Net ir artėjantis solidus jubiliejus nepakeitė nuostabiosios muzikos pasaulio motušės Cher. Tiesa, močiute ji niekada nebus, nes jos dukra, prieš keletą metų pasikeitė lytį ir tapo Chazu Bono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)