Paskutinio Graikijos karaliaus Konstantino II dukra, 41 metų princesė Theodora (ji gimė praėjus 10 metų po to, kai šalyje buvo panaikinta monarchija) ištekėjo už savo mylimojo, 34 metų indų kilmės amerikiečių teisininko Matthew Kumaro.

Pora susižadėjo prieš šešerius metus, tačiau vestuves atidėjo dėl įvairių priežasčių, įskaitant pandemiją ir gedulą dėl karaliaus Konstantino mirties.

Tačiau ceremonija pagaliau įvyko. Ji iškelta Atėnų Švč. Mergelės Marijos Apreiškimo katedroje, iškart po priešvestuvinio kokteilių vakarėlio Bizantijos ir krikščionių muziejuje.

Nuotaką link altoriaus lydėjo jos brolis Pavelas.

Princesė Theodora vilkėjo klasikinę baltą suknelę apnuogintais pečiais, kartu su šeimos palikimu – „Cartier“ deimantine tiara, kurią Theodoros prosenelė Margaret padovanojo jai kaip vestuvių dovaną.

Po ceremonijos jaunavedžiai pasveikino vius susirinkusius bažnyčioje ir išvyko sidabriniu „Range Rover“.

Vestuvių priėmimas vyko „One&Only Aesthesis“ viešbutyje Glifadoje, į pietus nuo Atėnų, nuo kurio atsiveria nuostabūs jūros vaizdai.

Šventėje dalyvavo daug Europos karališkųjų asmenų, įskaitant buvusios Danijos karalienės Margrethe II seseris – Anne-Marie ir Benediktę. Pati Margrethe, kuri yra Theodoros teta ir krikšto mama, negalėjo dalyvauti dėl pašlijusios sveikatos, tačiau jaunuosius ji pasveikino perduodama dovanas per savo giminaites.

Vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją