Pamatyti šią garsenybę be veido dengiančio peruko – itin reta proga. Tiesa, 42-ejų garsenybė kartais mėgsta šį aksesuarą palikti namuose. Taip nutiko ir antradienį įvykusiame „Netflix“ organizuotame serialo „Ozark“ pristatymo vakare.

„Sia, ar tai tu?“ – klausia apie užsienio garsenybes rašantis portalas „People“.

Šią savaitę įvykusiame renginyje Sia pasirodė norėdama palaikyti savo bičiulį, aktorių Jasoną Batemaną, kuris minėtame seriale atlieka pagrindinį vaidmenį.

Fotografams dainininkė su bičiuliu pozavo demonstruodama savo natūralių plaukų šukuoseną.

Sia Kate Isobelle Furler ir Jasonas Batemanas

Sia niekada neslėpė, kad perukas buvo tapęs jos išskirtiniu atpažinimo ženklu ir pagalbininku, norint išvengti per didelio visuomenės dėmesio.

Ilgus metus dainininkės karjerą turėjusi garsenybė suprato, kad dabar pramogų pasaulyje labiausiai trūksta paslapties, todėl slepiamas veidas garantavo susidomėjimą.

Pokalbių laidoje su Ellen DeGeneres 2015-aisiais metais Sia pasakojo, kad savo veidą peruku dengia dėl anonimiškumo.

„Aš galiu nueiti į parduotuvę ir nusipirkti tai, ko noriu. O jei man reikia į tualetą, aš galiu jį lengvai rasti. Aš tiesiog galiu ramiai eiti gatve ir niekas manęs nepersekios su fotoaparatu, bandant pričiupti kadrą“, – TV laidoje aiškino žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)