„The House of Beckham“, naujausia T. Bowerio knyga, skirta vienai garsiausių porų pasaulyje – Davidui ir Victoriai Beckhamams. Nors jųdviejų audringi santykiai tikrai nėra naujiena, šioje knygoje pateikiamas ryškus geriausių ir blogiausių žymiosios šeimos gyvenimo akimirkų paveikslas.

Pora ne kartą buvo atsidūrusi ant skyrybų slenksčio, tačiau liko kartu dėl stiprių ambicijų. Visiems, kurie galvojo, kad Beckhamų skandalai jau seniai praeityje, ši knyga yra aiškus priminimas, jog kontroversijos sutuoktinių gyvenime iki šiol netrūksta, skelbia marca.com.

Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas

T. Bowerio knygoje minimas ir 2004 m. nutikęs incidentas, kai buvusi futbolininko asmeninė asistentė Rebecca Loos pareiškė, kad buvo užmezgusi su juo romaną. Moteris netgi teigė užtikusi D. Beckhamą lovoje su Ispanijos modeliu Esther Canadas.

2023 m. „Netflix“ sukurtame dokumentiniame filme sportininkas užuolankomis užsiminė, kad tai buvo „sudėtingas“ santykių su Victoria etapas. Neva tada judviem buvo išties nelengva – atrodė, kad visas pasaulis nusistatęs prieš juos.

T. Boweris neapsiriboja šiuo neištikimybės skandalu ir analizuoja kitus atvejus, įskaitant romaną su modeliu Celina Laurie ir grožio salono savininke Danielle Heath (pats D. Beckhamas neigia turėjęs santykių su šiomis moterimis). 2017 m. įvykusiame muzikos festivalyje „Glastonbury“ D. Beckhamas neva flirtavo su didžėja Lady Mary Charteris, o apie tai sužinojusi Victoria atskrido tiesiai iš Niujorko. Kilusį kivirčą padėjo numalšinti jųdviejų sūnus Brooklynas.

Poros įvaizdis viešumoje patyrė dar vieną smūgį per 2010 m. pasaulio futbolo čempionato burtų traukimo ceremoniją, kurios metu visi pastebėjo akivaizdžią kibirkštėlę tarp D. Beckhamo ir aktorės Charlize Theron.

Knygos autorius taip pat mini V. Beckham vargus kuriant savo įvaizdį: moteris pasidarė ne vieną krūtų koregavimo operaciją ir vis skundėsi rezultatais. Beckhamų finansinė imperija, kurią sustiprino D. Beckhamo sutartis su Milano „Inter“ ir V. Beckham drabužių linija, ryškiai kontrastuoja su istorijomis apie poros taupumą, įskaitant incidentus restoranuose ir net sero Eltono Johno jachtoje.

Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas

Nepaisant prabangaus gyvenimo būdo, T. Boweris Beckhamus pateikia kaip šykščius: D. Beckhamas neva nepaliko arbatpinigių kavinėje „Hard Rock Cafe“, o jo žmona – picerijoje „Pizza Express“. Išties keistas elgesys, ypač turint omenyje tai, kad Beckhamų bendras turtas viršija 500 mln. eurų.

T. Bowerio knyga „The House of Beckham“ nėra tik senų gandų rinkinys, tai aiškus priminimas, kokia yra šlovės kaina. Beckhamų šeimos istorija, kurioje netrūksta ambicijų, skandalų ir bandymų išlikti, yra dėmesį prikaustanti saga apie porą, besistengiančią suderinti šeiminį gyvenimą ir milžinišką populiarumą. Kol kas jiems pavyksta tai padaryti.