Politinio trilerio „Operacija Argo“ („Argo“) režisierius ir aktorius panoro susitikti su šiuo metu atskirai gyvenančia žmona Beverli Hilso viešbutyje, tikėdamasis, kad paparacai juos nufotografuos ir taip pasaulis sužinos, jog jiedu tebėra draugai. Tiktai kažin ar tik iš noro pasiafišuoti per priešpiečius jisai ieškojo progų prisiliesti prie buvusios sutuoktinės.

Prieš kelias dienas B. Affleckas ir J. Lopez drauge su vaikais priešpiečiavo garsiame Beverli Hislo (Kalifornija) restorane „Polo Lounge“. Būtent tenai ir buvo pastebėta, kaip jie laiko vienas kito ranką ir pasibučiuoja.

Susitikti su buvusia žmona populiarioje vietoje buvo B. Afflecko idėja. Beveik nekyla abejonių, kad būtent tokią vietą „Teisingumo lygos“ („Justice League“) žvaigždė pasirinko turėdamas viltį, kad juos kas nors nufotografuos.

Benas Affleckas ir Jennifer Lopez

Tiktai vargu ar B. Affleckas nuspėjo, kad išvydęs dainos „On The Floor“ atlikėją jis nepajėgs atsispirti jos žavesio kerams.

„Vos jiedu susitiko, jis negalėjo atitraukti nuo jos rankų“, – tvirtino „Page Six“ informavęs asmuo.

„Tarp jų visada liepsnojo galinga seksualinė „chemija“. Čia niekas nebuvo suplanuota. Jie vis dar traukia vienas kitą“, – pridūrė šaltinis.

„Mintis susitikti kilo B. Affleckui. Jis siekė parodyti nusiteikimą palaikyti draugiškus santykius su buvusiąja. Taip pat norėjo, kad atsirastų nuotraukos. Į tokią vietą juk eini tik tam, kad būtum pastebėtas. Papracai ten tik ir tyko“, – aiškino šaltinis.

Verta paminėti, kad viešbutyje, kurio restorane susitiko B. Affleckas ir J. Lopez, nuo seno gausiai lankosi žinomi žmonės. Vardijant pastaruoju metu čia pabuvojusias garsenybes, galima paminėti Meghan Markle su princu Harry, Oprah Winfrey bei Jay-Z ir Beyonce.

Žiūrint į vieną iš paviešintų B. Afflecko ir J. Lopez susitikimą įamžinusių nuotraukų, susidaro įspūdis, kad pora kažką audringai aptarinėja sėdėdami prie viešbučio sustojusiame automobilyje.

Pora, kaip jau minėta, priešpiečiavo su atžalomis – dviem B. Afflecko vaikais Seraphina ir Samueliu, bei J. Lopez dvynukais Emme ir Maxu, – tačiau vaikai buvo pasodinti prie atskiro staliuko.

Benas Affleckas ir Jennifer Lopez

Vis dėlto tai, kad B. Afflecko ir J. Lopez priešpiečiai tapo viešo jausmų demonstravimo seansu, dar anaiptol nereiškia, kad pora susitaikė. Kaip rašė portalas „People“, J. Lopez stengiasi būti draugiška su B. Afflecku, tačiau skyrybų procesas juda į priekį.

Skyrybų prašymą J. Lopez užregistravo antrųjų poros santuokinio gyvenimo metinių dieną. Ji tai padarė rugpjūtį.

J. Lopez įvardyta skyrybų priežastis – charakterių nesuderinamumas. Kad ir ką reikštų toks paaiškinimas, dainininkės žengtas žingsnis aiškiai byloja apie jos nusiteikimą, nors net per čia aptariamus priešpiečius ant jos piršto buvo pastebėtas sužadėtuvių žiedas.

Kaip teigiama, B. Affleckas ir J. Lopez nėra sudarę vedybų sutarties.

„Skyrybos niekada nebūna lengvos, bet Jennifer neketina elgtis savanaudiškai. Vaikai visada gerai sutarė ir kartu praleido daug puikių akimirkų. Jai malonu matyti, kad vaikai laimingi. Laimingi vaikai yra jos prioritetas“, – teigė „People“ pašnekovas.

Kitą dieną fotografai J. Lopez „pagavo“ atvykusią pas draugus į Los Andželą. Nuotraukoje dainininkė šypsosi.

Poros atstovai spaudai jokių komentarų kol kas nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)