Instagrame ji paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja su anyta, ir prirašė, kad pastaruoju metu buvo „užsiėmusi“. Įraše taip pat galima ir apžiūrėti šeimos „Super Bowl“ sekmadieniui pasiruoštus patiekalus.

Dauguma B. Lively gerbėjų komentaruose suskubo sveikinti laimingą šeimą.
„Nuostabus įrašas! Dėl visų priežasčių!!!“, – parašė „Deadpool“ kūrėjas Robas Liefeldas.

B. Lively ir R. Reynoldsas jau augino tris dukras: trejų Betty, šešerių Inez ir aštuonerių James.

Laimingas tėvelis neseniai per interviu „Entertainment Tonight“ kalbėjo apie tai, kaip dėl šeimos pagausėjimo jaučiasi dukros.

„Jos labai už. Labai laukia. Pasirengusios priimti. Ir pats labai nekantrauju. Esu be proto laimingas. Būčiau kvailys, jeigu daryčiau tai ketvirtą kartą, nors nepatinka. Bus tikra beprotybė, bet labai laukiu“, – sakė aktorius.

Emocingoje kalboje prieš R. Reynoldsui atsiimant prestižinį „American Cinematheque Award“ Los Andžele sausį B. Lively pasidalino keliais epizodais, įrodančiais vyro meilę savo amatui ir šeimai.

„Šis žmogus savo talentu be proto daug prisidėjo prie žmonių laimės visame pasaulyje. Savo talentu, savo sunkiu darbu, atvira širdimi, filantropija, humoro jausmu, sąžiningumu, neprilygstama darbo etika, nuolankumu ir nuostabaus gylio scenarijais“, – sakė B. Lively.

„Dabar aš esu jo namai, mūsų dukros yra jo namai. Ir kaip tas devyniolikmetis vaikinas, kuris važinėdavo į Kanadą, dabar jis skuba namo: ar iš kito pasaulio krašto, ar iš susitikimo kitapus gatvės. Jis visada skuba namo pas mus“, – pridūrė aktorė.