Kaip rašo „The Independent“, kalbos apie žinomo aktoriaus širdy nubudusius romantiškus jausmus pasklido dar 2022 metais. Visgi tik po dvejus metus trukusių santykių 60-metė įžymybė neformaliai pristatė visuomenei perpus jaunesnę išrinktąją.

I. de Ramon į renginį atvyko vilkėdama žydra suknele ir avėdama juodais batais, o B. Pittas šiai progai pasirinko ryškų įvaizdį – iš minios išsiskyrė skaisčiai geltonos spalvos švarku ir balkšvomis kelnėmis.

Bradas Pittas ir Ines de Ramon

Tikriausiai reikia akcentuoti, kad I. de Ramon yra pirmoji moteris, su kuria B. Pittas artimai bičiuliaujasi po skandalingų skyrybų su Angelina Jolie. Šiek tiek anksčiau apie jų santykius buvo tiktai spėliojama, bet štai dabar turime įrodymą, kad įtarimų kilo ne be pagrindo.

„Tiesą sakant, Bradas kurį laiką netgi galvojo pasipiršti. Jis jaučiasi labai laimingas su Ines. Bradas šią moterį sutiko idealiu laiku, kai buvo atsigavęs po skyrybų“, – rašė „Daily Mail“ cituodamas aktoriui artimu asmeniu prisistačiusio žmogaus žodžius.

Lūžio tašku I. de Ramon ir B. Pitto santykiuose tapo prieš kelis mėnesius įvykęs I. de Ramon įsikūrimas aktoriaus namuose. Anot šaltinių, B. Pittas yra įsitikinęs, kad jam pavyks sukurti tvirtą santuoką su naująja išrinktąja.

Bradas Pittas ir Ines de Ramon

Beje, nors B. Pitto ir A. Jolie skyrybos prasidėjo dar 2016 metais, teismas, sprendžiantis turto dalybų ir vaikų globos klausimus, vyksta ligi šiol. Garsių Holivudo aktorių santuoka truko 5 metus. Pora augino 5 vaikus. Prieš tai B. Pittas buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston.

Reguliariai „Oskarams“ nominuojamo ir ne vieną jų laimėjusio aktoriaus karjeroje – nemažas skaičius įsimintinų vaidmenų. Didelio dėmesio sulaukė B. Pitto darbai filmuose „Kovos klubas“ („Fight Club“), „Kulkų ekspresas“ („Bullet Train“), „Oušeno vienuoliktukas“ („Ocean’s Eleven“), „Ponas ir ponia Smitai“ („Mr. and Mrs. Smith“), „Vieną kartą Holivude“ („Once Upon a Time... in Hollywood“) ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)