Ši tėvo diena aktoriui Bradui Pittui tikrai nebuvo pati džiaugsmingiausia. Birželio 16 dieną jo dukra Vivienne sutiko už kelių tūkstančių kilometrų nuo Los Andželo, kartu su savo mama Angelina Jolie. Jos kartu lankėsi kasmetinėje „Tony“ apdovanojimų ceremonijoje Niujorke, rašo intouchweekly.com.

Ir tai – ne pirmasis smūgis B. Pittui kaip tėvui. Gegužės 27 dieną, per savo aštuonioliktąjį gimtadienį, kita aktoriaus dukra Shiloh pradėjo teisines procedūras, norėdama oficialiai atsisakyti tėvo pavardės – penkiolikmetė Vivienne ir jos sesuo Zahara taip pat nebenori vadintis Pitt. Kaip teigia gerai informuotas šaltinis, B. Pitto vaikai „nenori su juo turėti nieko bendro“.

Brado Pitto ir Angelinos Jolie šeima

Panašu, kad šešiasdešimtmetis kino aktorius per skyrybas su 49 metų A. Jolie visgi nukentėjo labiausiai. Šaltinis „In Touch“ sakė, kad B. Pittas pasirengęs užkasti karo kirvį su buvusia sutuoktine, kad tik pavyktų atkurti ryšį su vaikais. 2016 metais išsiskyrusi pora kartu augino ir 22 metų Maddoxą, dvidešimties Paxą ir penkiolikos Knoxą.

„B. Pittas nė baisiausiame košmare nesapnavo, kad jo gyvenimas virs tokia kova ir priešiškumu. Jam be proto sunku. Taip sunku, kad yra pasirengęs iškelti rankas į viršų ir pasiduoti“, – teigia kalbintas šaltinis.

Tai, kad aktoriaus santykiai su vaikais pašliję, akivaizdu. Maždaug tuo metu, kai Shiloh atsisakė Pitto pavardės, ir Vivienne pradėjo pasirašinėti kaip Vivienne Jolie.

2023 metų lapkritį Zahara Spelano koledžo renginyje prisistatė kaip Zahara Marley Jolie. Per tėvo dieną 2020 metais Paxas savo tėvą Instagram poste pavadino „pasaulinio lygio šunsnukiu“. Ir 2021 metais, po fizinio incidento privačiame lėktuve, Maddoxas liudijo prieš tėvą byloje dėl globos. Anot šaltinio, „tai, kad vaikai atsisako B. Pitto pavardės, tėra ledkalnio viršūnė“.

Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Anot šaltinio, aktorius labai gailisi didžiausią dėmesį skyręs karui su savo vaikų motina, o ne pačioms atžaloms, tad dabar jis yra pasirengęs padaryti praktiškai viską, kad situaciją pakeistų.

„Dabar Bradas daug laiko ir pinigų skiria tam, kas, jo manymu, geriausia vaikams, bet neapleidžia abejonės, ar stengiasi pakankamai“, – teigia šaltinis ir akcentuoja, kad jis mažiausiai norėtų, jog nesantaika su buvusia žmona persiduotų vaikams.

Šiuo metu buvę sutuoktiniai nesutaria ir dėl A. Jolie nenoro jam parduoti savą šeimos vynuogyno „Château Miraval“ dalį. Šis vynuogynas, anot šaltinio, buvo vieta, įsigyta galvojant apie šeimą, vaikus.

„Labai liūdna, kad jai to nebereikia, bet jam belieka su tuo susitaikyti“, – sako šaltinis.

Vienintelis būdas suartėti su vaikais – rasti bendrą kalbą su A. Jolie. Dabar B. Pittas labiau nei bet kada pasirengęs nusileisti. Gegužės pabaigoje teismas nurodė A. Jolie pateikti visas konfidencialumo sutartis, jos pasirašytas laikotarpiu nuo 2014 iki 2022 metų. B. Pittas vylėsi atremti jos teiginį, esą ji atsisakė jam parduoti savą „Miraval“ dalį, nes šis reikalavo pasirašyti konfidencialumo sutartį. Dabar, anot šaltinio, „Bradas tikina, kad daugiau jokių reikalavimų konfidencialumo sutartims nebeturės“.

Bradas Pittas

Baltos vėliavos iškėlimas gali būti vienintelė viltis B. Pittui bent šiek tiek pagerinti santykius su vaikais. Pasak šaltinio, aktorius apgailestauja dėl visko, kas nepavyko ir puikiai supranta, kad niekada nebuvo nei pavyzdingas sutuoktinis, nei tėvas. Dabar, pasirinkęs blaivybės kelią, jis esą „neabejotinai taps geresniu žmogumi“, o kol kas B. Pittas vaikams bando suteikti erdvės.

„Bradas žino, kad jis paskubinti reikalų negali. Jis negali priversti vaikų norėti su juo bendrauti. Viskas turi vykti jiems palankiomis sąlygomis, o, kai jie bus pasirengę, jis jų lauks“, – sakė šaltinis.