Naujame vaizdo įraše, paskelbtame socialiniame tinkle „Instagram“, dainininkė pasirodė vilkėdama baltą atlasinę suknelę su šydu. Vaizdelis priminė vestuvių ceremoniją.

Tačiau vietoj tradicinio pranešimo apie santuoką Britney sakė, kad „ištekėjo“ už savęs ir pridūrė, jog tai buvo geriausias sprendimas, kurį ji kada nors priėmė. Dainininkė pabrėžė, kad šis žingsnis jai buvo svarbus momentas.

Britney Spears

„Diena, kai ištekėjau už savęs... Pranešu tai, nes tai gali pasirodyti gėdinga ar kvaila, bet manau, kad tai pats geniauliausias dalykas, kurį kada nors esu padariusi“, – sakė dainininkė.

Įrašas sukėlė karštas diskusijas, ypač pasklidus gandams, kad dainininkė planuoja įforminti savo santykius su savo vaikinu ir buvusiu darbuotoju Paulu Solizu.

Britney Spears

Informacija apie jų santykius pirmą kartą pasirodė šių metų vasarį, o gerbėjai ir toliau seka įvykius.

B. Spears oficialiai buvo ištekėjusi tris kartus.

Pirmoji jos santuoka su vaikystės draugu Jasonu Alexanderiu truko vos 55 valandas.

Antroji jos santuoka su Kevinu Federlainu buvo ilgesnė – jie susilaukė dviejų vaikų, tačiau 2007 m. pora išsiskyrė.

2022 m. Britney ištekėjo už Samo Asghari, tačiau 2023 m. rugpjūtį buvo paskelbta, kad pora taip pat nusprendė išsiskirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją