Mamos pėdomis žengianti jaunoji aktorė savo šventėje vilkėjo rausvą suknelę, su kuria C. Zeta-Jones pasirodė 1999 m. MTV kino apdovanojimuose. Šis prašmatnus drabužis atsirado ir dukros Carys „Instagram“ paskyroje.

„Tobuliausias 21-asis, kokio tik galėjau norėti!“ – prie įrašo rašė jauna mergina ir pridėjo nuotrauką, kurioje ji stovi priešais tuščią stalą ir demonstruoja satino suknelę.

Žavi merginos nuotrauka netrukus sulaukė daugybės pagyrų. Dukrą pagyrė ir garsioji mama.

„Tu to nusipelnei, mieloji“, – komentavo ji ir į savo paskyrą įkėlė atskirą įrašą, skirtą dukros gimtadieniui.

„Laimingo gimtadienio mano nuostabiai dukrai Carys. Tu esi mano gyvenimo džiaugsmas. 21-eri metai stebint, kaip tu pražydai ir tapai nuostabiausia moterimi. Kokia esi šiandien, yra Dievo dovana, kurios niekada nelaikau savaime suprantamu dalyku ir branginu kiekvieną tavo gyvenimo dieną“, – prie nuotraukos rašė C. Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones

Delfi primena, kad tai ne pirmas kartas, kai Carys demonstruoja išpuoselėtą stilių ir iš mamos spintos paimtus drabužius. Neseniai ji dalijosi ir dar vienu įvaizdžiu, kuris buvo skirtas vestuvėms.

„Persikinis vestuvių savaitgalis!“ – rašė ji prie nuotraukų.

Pirmoje nuotraukoje mergina vilkėjo persiko spalvos suknelę su gilia iškirpte, o kitoje matyti vestuvių ceremonijos akimirka.