Tinklalaidės „River Cafe Table 4“ metu garsenybė prisipažino, kad žmona nepalaiko jo naujojo hobio: pasirodo, D. Beckhamas nepaprastai susidomėjo kulinarija ir dažnai su gerbėjais dalijasi savo patiekalų receptais, tačiau Victoria neskuba ragauti jo kulinarinių šedevrų.

„Mano požiūris į maistą ir vyną yra labai jausmingas. Jeigu nusprendžiu pagaminti kažką naujo, noriu, kad naujojo patiekalo paragautų dar kas nors. Deja, vedžiau Victorią, kuri pastaruosius 25-erius metus valgo tą patį maistą. Nuo tos dienos, kai susipažinome, ji valgo tik ant grotelių keptą žuvį bei garuose virtas daržoves ir praktiškai nekeičia savo raciono“, – pareiškė jis.


D. Beckhamui pavyko prisiminti tik vieną atvejį, kai Victoria suvalgė jai neįprasto maisto.

„Paskutinį kartą Victoria mano lėkštę knibinėjo būdama nėščia (kai laukėsi dukters Harper – red. past.). Man įstrigo ta nuostabi akimirka, nes nuo tada nieko panašaus nebuvo įvykę“, – sakė žvaigždė.

Užtat vyriausiasis jųdviejų sūnus Brooklynas akivaizdžiai pasekė tėvo pėdomis. Praėjusių metų gruodžio mėnesį jis pristatė asmeninį kulinarinį šou „Cookin’ With Brooklyn“.