B. Murphy tėtis Angelo Bertolotti toliau siekia, kad būtų pratęstas B. Murphy mirties tyrimas. Filmo „Clueless“ („Jokio supratimo“) žvaigždė mirė 2009-ųjų gruodžio 20-ąją, būdama 32 metų. Jos 40 metų vyras Simonas Monjackas vos po penkių mėnesių – 2010 metų gegužės 23 dieną – taip pat paliko šį pasaulį.

A. Bertolotti sakė, kad jo duktė buvo stebima, nes rėmė Vidaus reikalų departamento pareigūnę Julią Davis, kuri pateko nemalonėn, pakėlusi uždangą nuo vidaus saugumo reikalų, susijusių su teroristų įvažiavimu į šalį paperkant pasieniečius.

„Faktiškai jos buvo sekamos, įskaitant ir sraigtasparnius, - „Fleur De Lis Film Studios“ sakė A. Bertolotti. – Buvo pasiklausoma jų pokalbių telefonu, Brittany bijodavo pareiti namo, nes kažkas nuolat įsibraudavo į jų rezidenciją. Ji susidūrė ir su kitomis bauginimo taktikomis, kai išreiškė paramą Juliai Davis ir buvo įvardyta kaip liudininkė jos byloje prieš Vidaus reikalų departamentą“.

Kaip pranešė tinklalapis mailonline.com, J. Davis vienoje su sąmokslais susijusioje svetainėje rašė, kad ji ir kiti asmenys, žinantys apie šešėlinę veiklą, „buvo sekami žemėje ir iš oro … švaistant Amerikos mokesčių mokėtojų pinigus“.

„Neteisėtam sekimui iš oro buvo naudojami fiksuotų sparnų orlaiviai ir sraigtasparniai „Blackhawk“. Sekama buvo ir automobiliais. Tarp virtinės pasibaisėtinų, neteisėtų keršto priemonių galima paminėti ir „OnStar“ sekimą, interneto stebėjimą, pasiklausymus, nesankcionuotas kratass bei poėmius“.

A.Bertolotti ir J. Davisas šiuo metu bendradarbiauja ties dviem projektais, skirtais šiai sąmokslo teorijai – tai knyga, pavadinimu „Britt“, ir dokumentinis filmas „The Terror Within“ („Teroras viduje“).
Tuo tarpu Simono Monjacko motina Linda trečiadienį svetainei mailonline.com pareiškė mananti, kad jos sūnaus mirtis gali būti susijusi su platesnio masto sąmokslu. Ji teigė prisimenanti, kad jos sūnus ir marti prieš netikėtas jųdviejų mirtis „labai, labai bijojo daugybės dalykų“.

„Simonas tikrai sakė, kad yra stebimas. Amerikos vyriausybė buvo jį sulaikiusi, kai baigėsi jo paso galiojimas. Jis teigė, kad buvo sumuštas ir sulaikytas devynioms dienoms“.

„Brittany galiausiai jį ištraukė, bet nuo tada jie abu juto, kad yra įsipainioję į gilų sąmokslą. Čia tikrai kažkas ne taip, bet kas – aš nežinau“, - kalbėjo Linda.

Nors ekspertai nustatė, kad abu sutuoktiniai mirė nuo plaučių uždegimo ir anemijos, 87 metų A. Berlotti trečiadienį sakė manantis, kad ankstyvos mirtys reiškia „neabejotiną nužudymo situaciją“.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, Holivudo žvaigždės mirties aplinkybių tyrimas buvo atnaujintas po to, kai A. Berlotti užsakytas laboratorinis tyrimas jos audiniuose nustatė neįprastai aukštą sunkiųjų metalų koncentraciją. Tos pačios nuodingos medžiagos aptinkamos ir insekticiduose bei žiurkių nuoduose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)