Viename naujausių įrašų E. Heming skyrė dėmesio savo vyrui. Prieš kelerius metus aktoriui buvo diagnozuota demencija, dėl kurios jis buvo priverstas baigti karjerą. Dabar 69-erių metų B. Willisas leidžia laiką su šeima: juo rūpinasi 46-erių metų žmona Emma, buvusi žmona Demi Moore bei jųdviejų dukros.

„Bruce’as tai vadintų „gimtadienio mėnesiu“. Taigi, mes privalome švęsti. Esu tokia laiminga ir dėkinga, kad turiu šeimą ir draugus, kurie šį mėnesį padarė man tokį ypatingą“, – rašė Emma, ​​pasidalindama vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti jai brangūs žmonės.

Vienoje iš nuotraukų buvo įamžintas ir B. Willisas.

Apie garsiojo aktoriaus būklę kalbėjo ne tik jo šeima, bet ir kolegos. Pavyzdžiui, jo draugas, serialo „Mėnesiena“ režisierius Glennas Gordonas Caronas pastebėjo, kad Willisui dingo įprastas gyvenimo džiaugsmas, jis nustojo skaityti, nors anksčiau visada skaitė knygas, o kalbos įgūdžiai jam po truputį tampa sunkiai įkandami. Baisi liga taip pat pasireiškia ir atminties sutrikimais, kai tampa sunku atpažinti net pačius artimiausius žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją