33-ejų metų amžiaus J. Fox tvirtina, kad 46-erių metų amžiaus K. Westas jai rašinėjo žinutes ir „dešimtis kartų skambino“, kol galiausiai pakvietė į Naujųjų Metų sutiktuvių vakarėlį Majamyje, skelbia dailymail.co.uk.

J. Fox teigimu, ji iš pradžių atsisakė, bet paskui persigalvojo, kai K. Westas pažadėjo nuskraidinti į renginį savo privačiu lėktuvu.

Kai aktorė ir modelis susitiko su reperiu klube, jis neva ją stipriai apkabino. Paskui K. Westas išėjo į automobilių stovėjimo aikštelę, atsitraukė kelnių užtrauktuką ir pradėjo šlapintis.

„Jis ėmė šlapintis ant sienos, o aš staigiai atsistojau jam už nugaros“, – prisimena J. Fox. Taip pat ji liepė šalia buvusiems pašaliniams asmenims jo nefotografuoti. „Atlikęs gamtinį reikalą, čiupo mane į glėbį, prisitraukė arčiau ir aistringai pabučiavo“, – pridūrė J. Fox.

Savo memuaruose ji taip pat nurodė, kad kartą jiedu leido laiką viešbučio kambaryje, kai reperis pasiūlė sumokėti už krūtų didinimo operaciją.

„Visą dieną žaidėme „Uno“ ir kitą žaidimą, kurio esmė – sakyti teigiamus žodžius, ir staiga jis pasiūlė apmokėti krūtų didinimo operaciją. Aš atsisakiau“, – rašo J. Fox.

Pirmadienį, spalio 9 d., ji prisipažino „The Guardian“ dabar suprantanti, kad tebuvo įmantraus K. Westo plano „susigrąžinti buvusią žmoną Kim Kardashian dalis“.

„Tai tikras pažeminimas, – pridūrė J. Fox. – Labai nesmagu atsidurti tokioje padėtyje.“

Praėjusią savaitę davusi interviu „The Los Angeles Times“, aktorė irgi užsiminė, kad K. Westas ją panaudojo kaip ginklą prieš K. Kardashian, nes buvusių sutuoktinių skyrybos buvo skandalingos – reperis pradėjo kabinėtis prie K. Kardashian socialiniuose tinkluose ir viešinti jos privačias žinutes.

Nors J. Fox prisipažino, kad „širdies gilumoje suprato K. Westą kaip asmenybę“ ir vylėsi, jog jųdviejų romanas gali virsti „rimtais santykiais“, visgi atlikėjas su ja nesielgė taip, kaip ji tikėjosi.

„Jaučiausi tarsi jo lėlė“, – pridūrė ji.

„Los Angeles Times“ duoto interviu metu J. Fox nevengė skambių žodžių, tačiau savo memuaruose ji pernelyg neapjuodino reperio, nors ir nepasirašė informacijos neatskleidimo sutarties.

„Iš principo nepasirašinėsiu jokios suknistos informacijos neatskleidimo sutarties. Niekada nepasirašinėjau ir nepasirašinėsiu, – paaiškino ji. – Na, nebent tai bus susiję su darbo pasiūlymu.“

Be to, moteris užsiminė, kad galbūt nebuvo pakviesta dalyvauti tam tikruose projektuose dėl santykių su kontraversiškuoju K. Westu, kuris dėl savo antisemitinių komentarų neteko keleto rėmėjų.

„Tikrai žinau, kad praradau keletą galimybių, nes susitikinėjau su juo. Labai keista, kai pagalvoji,“ – teigė aktorė.

J. Fox taip pat sakė, kad nebuvo pametusi dėl jo galvos, nors reperis ir rodė daug dėmesio: „Nieko baisiai rimto nebuvo, užtat kiti žmonės viską gerokai išpūtė.“

Išsiskyrusi su K. Westu, ji nusprendė kuriam laikui neieškoti naujo širdies draugo ir netgi pareiškė „nematanti prasmės vaikščioti į pasimatymus“.

Šiuo metu svarbiausias vyras J. Fox gyvenime yra jos žavingasis dvejų metukų amžiaus sūnelis Valentino, kurio ji susilaukė su buvusiu vyru Peteriu Artemjevu.

„Viską, ko man reikia, gaunu iš sūnaus: meilę, intymumą, artumą. Naktį miegame kartu. Man nieko netrūksta. Nenorėčiau, kad kas nors mane priverstų skirti mažiau laiko ar dėmesio savo sūnui“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją