D. Gordono instagrame pasidalintame vaizdo įraše Lolita, gimusi Ukrainos Mukačiovo mieste, tačiau nesmerkianti karo ir prisidedanti prie rusų propagandos, samprotauja apie purviną langą.

Taip pat kadre matomas ir stiklinis buteliukas, galimai alkoholinio gėrimo, nors pati Lolita ir tikina, kad tai tik limonadas.

D. Gordonas atkreipė dėmesį, kad Lolita dėsto ne visai logiškus dalykus, esą, jai reikia „loti, kad būtų daugiau skaitančiųjų jos tinklaraštį“.

„Lolita. Purvinas langas. Purvinos smegenys“, – Lolitos vaizdo įrašą pakomentavo D. Gordonas.

Komentatoriai socialiniuose tinkluose nepraleido progos išsakyti savo nuomonę apie žvaigždę, kuri jau ne pirmą kartą atsiduria dėmesio centre dėl keistų savo veiksmų ir žodžių: „Purvina ir parduoda tavo siela. Labai gerai, kad tokie kaip tu tūno Rusijoje“, „Labai gėda už tą kalę“, „Ką tu ten dirbi? A, loji būdoje prie kooperatyvinio garažo. Alkoholikė ir narkomanė“, „Viešpatie, girtutėlė... Kam mums reikia tai matyti? Išvyko? Tai tegul ten ir tupi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)