Šiandien E. O’Neillas žinomas ne tik dėl šio personažo, rašo doyouremember.com. Kaip jo gyvenimas atrodo dabar?

Edas O’Neillas

1997 m. „Vedęs ir turi vaikų“ baigėsi po 11 sezonų, ir E. O’Neillas savo talentą pademonstravo didžiajame ekrane. Pavyzdžiui, 1991-aisias nusifilmavo juostoje „Dačas“ („Dutch“) 1994-aisiais – „Mažieji milžinai“ („Little Giants“). Paskui gavo nedidelius vaidmenis filmuose „Kaulų kolekcionierius“ („The Bone Collector“), „Veino pasaulis“ („Wayne’s World“) ir „Veino pasaulis 2“ („Wayne’s World 2“), o mini seriale „The 10th Kingdom“ vaidino trolių karalių Relishą.

Taip pat E. O’Neillą buvo galima išvysti komediniame seriale „In Living Color“. 1990 m. jis vaidino filme „The Adventures of Ford Fairlane“ bei „Cruising“ (šioje juostoje nusifilmavo ir Alas Pacino).

2003 m. televizijos prodiuseris Dickas Wolfas nusprendė, kad E. O’Neillas turėtų įkūnyti seržantą Joe Friday kriminaliniame seriale „Dragnet“. Deja, šis serialas buvo nutrauktas vos po dvejų sezonų.
Tada aktorius vaidino gubernatorių Ericą Bakerį televizijos kanalu NBC transliuotame seriale „The West Wing“ bei personažą Billą televizijos seriale „John from Cincinnati“. 2016 m. E. O’Neillas „paskolino“ savo balsą „Pixar“ animacinio filmo „Finding Dory“ veikėjui – aštuonkojui Hankui.

Ilgiausias jo vaidmuo nuo „Vedęs ir turi vaikų“ laikų – personažo Jay Pritchetto ABC situacijų komedijoje „Moderni šeima“ („Modern Family“) – nuo 2009 iki 2020 m. Už šį vaidmenį E. O’Neillas tris kartus (2011, 2012 ir 2013 m.) buvo nominuotas „Primetime Emmy“ apdovanojimui.

Aktorius gyvena Los Andžele su žmona, aktore Catherine Rusoff ir dviem dukterimis. Jis 22-ejus metus mokėsi braziliško džiudžicu paslapčių padedant Rorionui Gracie ir 2007 m. gruodžio mėnesį gavo juodąjį diržą. 2012 m. pasirodžiusiame dokumentiniame filme „Aš esu Briusas Lee“ („I Am Bruce Lee“).

E. O’Neillas prisipažino, kad juodojo diržo gavimas yra jo „didžiausias gyvenimo pasiekimas, neskaitant vaikų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)