Į Lietuvos kino teatrus J.Goodmanas sugrįžta gegužės 31 dieną, kuomet žiūrovams bus pristatyta naujausioji komedija „Pagirios 3: Velniai žino kur“ (angl. „The Hangover Part III“).

Pašėlusioje juostoje J.Goodmanas įkūnys pagrindinį blogietį, mafijos šulą, kurio vardas iki šiol neskelbiamas. Artėjant filmo „Pagirios 3: Velniai žino kur“ premjerai, kviečiame sužinoti daugiau detalių apie šio, daugybę žiūrovų juoktis privertusio aktoriaus darbą ir gyvenimą.

Aktoriaus ūgis 188 cm.

J.Goodmanas anksčiau ne kartą garsiųjų brolių Coenų filmuose yra vaidinęs nusikaltėlį – vagį, pabėgusį kalinį, žudiką.

1993-aisiais aktorius laimėjo Geriausio aktoriaus „Auksinį gaublį“ už vaidmenį televizijos seriale, situacijų komedijoje „Roseanne“.

Paskaičiuota, kad J.Goodmanas yra prisidėjęs prie daugiau kaip 50-ies filmų gimimo, laimėjęs net dvi Amerikos Komedijos apdovanojimų statulėles, o populiarią komišką laidą „Saturday Night Live“ yra vedęs net keturiolika kartų.

J.Goodmanas su žmona Annabeth susituokė 1989-aisiais, jie turi vieną dukrą Molly, kuriai šiuo metu yra 22-eji. Mergina ėjo mokslus kino mokykloje.

Aktoriaus žmona Annabeth Goodman yra vaikų drabužių parduotuvės „Pippen Lane“ Naujajame Orleane savininkė.

2009-aisiais J.Goodmanas interviu atvirai prabilo apie jį kankinantį alkoholizmą. Jis teigė ne kartą gėręs darbe ir dėl alkoholio jautęsis pavargęs nuo visko, net nebenorėjęs būti aktoriumi. Aktorius nebegeria nuo 2007-ųjų, kai jis pradėjo kasryt lankyti Anoniminių alkoholikų susitikimus.

Visuomet buvęs gana stambus, J.Goodmanas 2009-ųjų pabaigoje ir 2010-aisiais nutarė susiimti, užrašyti kiekvieną suvalgytą gabalėlį, ir taip numetė daugiau kaip 45 kg. Jis nesilaikė jokios dietos, tačiau buvo prižiūrimas kūno rengybos trenerio.

Nutaręs ir toliau reguliuoti svorį J.Goodmanas atisakė cukraus, šokolado ir alkoholio, sakydamas, kad nori gyventi pakankamai ilgai, jog pamatytų, kaip jo dukra Molly eina į koledžą. Tos dienos jis jau sulaukė.

Pirmasis J.Goodmano darbas buvo bare, kur jis dirbo durininku ir apsauginiu.

Po koledžio išsikraustęs į Niujorką ir čia ieškodamas aktoriaus darbo J.Goodmanas dirbo padavėju.

Aktorius pirmąsyk televizijos ekrane pasirodė nusifilmavęs „Burger King“ reklamoje, kurioje jam neteko pasakyti nė žodžio. Jis tik turėjo džiaugsmingai atsikąsti mėsainio.

Pasak 1994-ųjų filmo „Flinstounai“ kūrėjų, J.Goodmanas buvo vienintelis jų rastas tinkamas kandidatas Fredo Flinstouno vaidmeniui. Jei aktorius būtų atsisakęs, būtų atsisakyta viso projekto, kuris galiausiai buvo labai pelningas.

Po filmo „Flinstounai“ pasirodymo, keistuolių šeimynėlė iš akmens amžiaus sulaukė tokio populiarumo, kad visoje Amerikoje buvo parduodamos lėlės su herojų atvaizdais. J.Goodmano herojaus Fredo lelė aktoriaus balsu galėjo šaukti žmonos vardą „Vilma!!!“.

Anksčiau daugybę gerbėjų laiškų aktorius atrašydavo pats ranka.

Aktorius buvo Pietvakarių Misūrio universiteto brolijos „Sigma Phi Epsilon“ narys.

Savo namus Naujajame Orleane aktorius nusipirko iš muzikanto Trento Reznoro, roko grupės „Nine Inch Nails“ įkūrėjo.

Vidurinėje aktorius buvo puikus futbolo žaidėjas.

Aktorius yra didžiulis Sent Luizo „Cardinals“ beisbolo komandos gerbėjas.

Mėgstamiausi aktoriaus laisvalaikio užsiėmimai – žvejyba ir golfas.

J.Goodmanas moka išskirtiniu būdu paleisti smigius į taikinį, šį jo sugebėjimą galima išvysti 1991-ųjų filme „Karalius Ralfas“.

J.Goodmanas apie arbatpinigius: „Visuomet arbatpinigių palieku per daug. Visų pirma, dažnai tingu skaičiuoti, o kita vertus, malonu būti dosniam. Žinau, ką tai reiškia ir dirbantiems – juk mano mama iš to gyveno.“

Apie filmą „Pašėlusios kojotės“: „Dievas mato, vienintelė priežastis, dėl ko sutikau vaidinti – pinigai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją