Kartu su Nicole Kidman ir Joey King filmavęsis nepatogiose scenose jis sužibėjo ne tik aktoriniais gabumais. Dėmesį šįkart patraukė pasikeitusi jo išvaizda.

Per pastaruosius kelerius metus 36-erių aktorius dėl to sulaukė nemažai aštrių komentarų internete. Ir nors būtų galima manyti, kad žmonės jau turėjo priprasti prie naujosios Z. Efrono išvaizdos, pasirodžius kino juostai, komentarai pasipylė dar gausiau.

Zackas Efronas

Internautai tikina negalintys patikėti, kad tai – tas pats žmogus. „Negaliu susikaupti ties filmu. Kas jis?“, „Kas nutiko Zackui Efronui? Jis atrodo kaip visai kitas žmogus“, – tokie ir panašūs komentarai liejasi socialiniuose tinkluose.

Vis dėlto ne visiems žinoma, kad taip aktoriaus išvaizda pasikeitė po nelaimingo atsitikimo, po kurio jam prireikė rekonstrukcinės žandikaulio operacijos.

Interviu žurnalui „Men’s Health“ 2022 m. jis pasakojo, kaip bėgiodamas savo namuose su kojinėmis jis paslydo ir trenkėsi veidu į granitinį fontaną. Praradęs sąmonę, jis atsibudo su lūžusiu smakru, kuris, pasak jo, tiesiog „kabėjo ant veido“.

Jis pasakojo, kad dėl patirto sužalojimo jo kramtomieji raumenys buvo priversti atlikti dar daugiau darbo.

„Žiauniniai raumenys išaugo. Jie tiesiog labai padidėjo“, – paaiškino Z. Efronas.

Zackas Efronas ir Joey King

Z. Efronas tuomet pridūrė, kad sąmoningai nesirodo ir neseka socialinių tinklų, tad apie kilusią komentarų laviną jam pranešė mama.

„Man nerūpi, aš neskaitau komentarų. Mama paskambino ir pasakė“, – sakė jis.

Taip pat patikino, kad sekdamas komentarus internete jis negalėtų kokybiškai dirbti savo darbo.