„Oskarui“ nominuota filmo „Mažosios moterys“ žvaigždė patyrė sukrėtimą, kai pozuojant su kolegomis ir režisieriumi Denisu Villeneuve nuotraukoms scenoje jai į veidą atskriejo daiktas iš salės.

Kolegos puolė žiūrėti, ar jos nesužalojo. Laimė, aktorė atsipirko išgąsčiu.

Šis incidentas – vienas iš daugelio pastarojo meto incidentų, gerbėjai įgijo netinkamą įprotį mesti savo mėgstamiems aktoriams, atlikėjams į sceną įvairius daiktus.

Nepaisant nemalonaus nutikimo, F. Pugh teigė, kad džiaugiasi dalyvaudama renginyje su kolegomis, o filmuotis kino juostos tęsinyje jai taip pat buvo didelis džiaugsmas.

„Man labai smagu, kad galiu pabendrauti su šiais žmonėmis, juo labiau – kad teko kartu su jais dirbti“, – teigė aktorė.

Socialiniuose tinkluose aktorės gerbėjai piktinosi pavojinga nauja tendencija.

„Pasibjaurėtina, – rašė vienas. – Baigsis tuo, kad žmonės nebenorės dalyvauti renginiuose, rengti koncertų, jeigu bijos, kad žmonės mėtys į juos daiktus ir sužalos.“

Viena gerbėja pavadino tokį elgesį visiška nepagarba, kita klausė: „Kodėl žmonės šitaip elgiasi?“

Dar vienas gerbėjas rašė, kad žiūrovai prašomi nemėtyti į sceną daiktų, bet vis tiek taip elgiasi.

Praėjusią savaitę koncerte Inglvude, Kalifornijoje į dainininkę Ari Lennox metė vandens buteliuką. Atlikėja įpykusi išplūdo gerbėjus, galiausiai mikrofonas buvo išjungtas ir apsaugininkai nuvedė ją į užkulisius.

Florence Pugh

Dar anksčiau Taylor Swift prieš koncertą „Estadio River Plate“ Buenos Airėse paprašė žiūrovų nemėtyti daiktų į sceną.

„Išsigąstu, kai į sceną mėtomi daiktai, – sakė T. Swift. – Kai ant scenos mėtosi daiktų, šokėjai gali ant jų užkliūti ir suklupti. Aš dėkinga jums už dovanas, malonu, tik prašau – nemėtykite jų ant scenos. Labai jus myliu.“

Birželį Bebe Rexhai koncertuojant Niujorko arenoje „The Rooftop at Pier 17“ vienas žiūrovas metė į ją mobilųjį telefoną. Šis incidentas baigėsi liūdniau – atlikėjai siuvo sužalotą veidą, o Nicolasui Malvagnai buvo pateikti kaltinimai dėl užpuolimo.