Penktadienį, liepos 19 d., 32 metų futbolo žvaigždė Instagrame gerbėjams pristatė savo naujagimę Heleną ir pasidalijo žaviomis mažylės nuotraukomis iš ligoninės.

Apie dukrelės gimimą menančiu įrašu Instagrame pasidalijo ir Neymaro mylimoji, modelis Amanda Kimberlly. Jame moteris rašė, kad liepa – jos mėgstamiausias mėnuo.

Instagram jaunoji mama padėkojo savo gydytojui, parašydama žinutę portugalų kalba. Anglų kalbą Amandos pranešimas verčiamas taip: „Ypatingas ačiū mano gydytojui, kuris peržengė profesinės pusės ribas, priėmė mane ir suteikė man daug jėgų per šiuos 9 mėnesius“.

„People“ skelbia, kad 2023 m. spalį Neymaras su dabar jau buvusia mylimąja Biancardi kartu susilaukė pirmosios dukters Mavie ir tų pačių metų spalio 7 d. pranešime pasidalijo žinia apie jos atvykimą.

Deja, po mėnesio Biancardi Instagrame paskelbė, kad jųdviejų pora, pradėjusi susitikinėti 2022 m. pradžioje, išsiskyrė.

„Tai privatus reikalas, bet kadangi kasdien susiduriu su naujienomis, prielaidomis ir juokeliais, pranešu, kad nebeesu santykiuose“, – tuomet savo žinutėje, išverstoje iš portugalų kalbos, rašė Biancardi.

Neymaras taip pat turi 12 metų sunų Davi Lucca. Jo paskelbtame įraše matyti, kad su naujagime sesute ligoninėje spėjo susipažinti ir vyriausias futbolo žvaigždės sūnus.