Gyvenimą socialiniame tinkle nuolat rodanti T. Giudice šįkart nusprendė pasidalinti žaviu kadru su drauge Larsa Pippen. Šia nuotrauka ji bandė pasveikinti kolegę, su kuria, kaip iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, pozuoja paplūdimyje.

„Su gimtadieniu, mano mergaite Larsa Pippen. Linkiu tau viso geriausio. Myliu tave“, – prie nuotraukos prirašė 52-ejų žvaigždė.

Nuotraukoje galima pamatyti abi pozuojančias moteris, kurios vilki maudymosi kostiumėliais, o už jų nugarų žėri nepaprasto grožio jūra. Visgi akyliausi gerbėjai pastebėjo iškirptus kūnų kontūrus, kurie buvo uždėti ant to paties paplūdimio.

„Photoshop“ košmaras. Gėda“, – komentavo vienas, o kitas šį montažą pavadino „nepadoriu“.

Gerbėjus prajuokinusi nuotrauka

Dar vienas šmaikštavo, kad tai blogiausia kada nors matyta „Photoshop“ klaida.

„Jūs negalėjote nueiti į tikrą paplūdimį?“ – stebėjosi vienas gerbėjas.

Tačiau panašu, kad šie komentarai nesutrikdė gimtuvininkės, mat ji netrukus atsakė nuoširdžia padėka: „Labai tave myliu.“

Vėliau T. Giudice išjungė komentavimo funkciją, bet nuotraukos iš savo paskyros nepašalino.

Tiesa, tai ne pirmas kartas, kai žvaigždė buvo peikiama dėl smarkiai redaguojamų nuotraukų. Štai praėjusių metų vasarą gerbėjai išpeikė realybės šou žvaigždę už tai, kad ji, regis, redagavo savo veidą, kuriame buvo matyti lygi oda ir itin išbalinti dantys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją