Muzikantas atskleidė, kaip prieš daugelį metų F. Kirkorovas bandė jį suvilioti.

N. Lomakinas istorija apie garsųjį Vladimiro Putino šalininką netikėtai nusprendė pasidalyti savo „Instagram“ paskyroje. Kaip pasakojo dainininkas, 2013 metais jis dalyvavo muzikiniame šou „X faktorius“. Į vieną iš laidų buvo pakviestas svečias – F. Kirkorovas.

Po N. Lomakino pasirodymo scenoje F. Kirkorovas iš karto atkreipė į jį dėmesį ir pats priėjo prie vaikino. Penkiolikmečiui N. Lomakinui jis pasiūlė bendradarbiauti ir pradedantįjį vokalistą pažadėjo paversti tikra scenos žvaigžde.

N. Lomakinas tuomet džiugiai priėmė F. Kirkorovo pasiūlymą. Jie apsikeitė telefonų numeriais ir susitarė susitikti per F. Kirkorovo koncertą Jaltoje. Pats N. Lomakinas yra kilęs iš Simferopolio. Tą dieną, kai N. Lomakinas ruošėsi vykti į Jaltą, jam paskambino vienos kūrybinės studijos, kurioje jis mokėsi, vadovė. Vaikinas jai pasigyrė, kad netrukus bendradarbiaus su F. Kirkorovu.

Tačiau moters atsakymas buvo netikėtas ir gerokai išgąsdino N. Lomakiną. Ji įspėjo, kad rusų atlikėjas visai nenori bendradarbiauti su Nikita – tiesiog jį seksualiai traukia jauni vaikinai.

„Mano psichika nebuvo pasiruošusi tokiai žiniai, aš nežinojau, kad tokie dalykai apskritai egzistuoja. Ji man sako: „Nikita, tu ką, F. Kirkorovas yra gėjus ir pedofilas. Tai ne melas. Prieš kelerius metus mes iš jo viešbučio ištraukėme vieną berniuką, įsisupusį į chalatą. Vos spėjome“, – direktorės žodžius prisiminė dainininkas.

Tačiau vaikinas vis tiek nusprendė vykti į Jaltą. Ten jis susitiko su F. Kirkorovo koncertų direktoriumi Aleksejumi Navackiu. Pastarasis patikino Nikitą, kad F. Kirkorovas nieko jam nedarys, jei jis į vadinamas derybas ateis kartu su savo draugais. Tačiau A. Navackis esą patvirtino netradicinę putinisto orientaciją.

Tačiau F. Kirkorovas nebuvo patenkintas didele kompanija ir pageidavo, kad jie laiką leistų tik dviese. Jis nusiuntė N. Lomakinui SMS žinutę, kurioje parašė: „Nikita, atsiprašau, bet tavo draugai negalės ateiti į susitikimą, nes tai susitikimas vienas su vienu“.

Po šios žinutės N. Lomakinas neišlaikė ir apsiverkė. Tuomet A. Navackis pasiūlė jam į Jaltą pasikviesti savo mamą, kad jam tikrai nieko neatsitiktų. Moteris atvyko į koncertą ir kartu su sūnumi nuėjo į susitikimą su F. Kirkorovu.

Artistas nustebo, kad vaikinas pasirodė ne vienas. Kartu su F. Kirkorovu buvo muzikos kritikas Sergejus Sosedovas. Garsenybės pasikalbėjo apie N. Lomakino vokalinius duomenis, tačiau įgyvendinti savo seksualinių planų F. Kirkorovui taip ir nepavyko – nuo N. Lomakino niekur nesitraukė jo mama. Vėliau rusų dainininkas dar ne kartą skambino N. Lomakinui ir siūlė savo „pagalbą“.

„Šios istorijos moralas yra tas, kad Sergejus Sosedovas ir Filipas Kirkorovas gali kartu suplanuoti 15 metų berniuko išprievartavimą. Todėl niekada nevalgykite maisto, kurį jums siūlo įtakingi žmonės. Man pasisekė. Jums nieko nereikia, ir kol netapsite stiprūs savo vidumi, niekada nepasirašinėkite jokių sutarčių“, – įspėjo N. Lomakinas.

Ukrainiečių atlikėjas N. Lomakinas išgarsėjo po to, kai sudalyvavo muzikiniame šou „X faktorius“. Jis atlieka popmuzikos ir ritmenbliuzo dainas. Šiuo metu N. Lomakinas bendradarbiauja su Ukrainos įžymybėmis ir yra su jomis išleidęs bendrų hitų ir parašęs joms muzikinių kompozicijų. Dainininkas taip pat veda vokalo pamokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją