Prieš kurį laiką Edinburgo „Scottish Gas Murrayfield“ stadione esančioje scenoje dainininkė surengė savo koncertą.

T. Swift ant scenos pasirodė su auksine mini suknele, puoštą kutais, jos įvaizdį užbaigė balti auliniai batai.

Nors T. Swift stengėsi atrodyti kaip Las Vegaso šou žvaigždė, anot dailymail.co.uk, jos judesiai buvo tarsi sukaustyti, atrodė, kad atlikėjai visai nerūpėjo gerai atlikti šokį.

Kai kurie komentatoriai sakė, kad ji atrodė kaip „močiutė“, o kiti siūlė T. Swift lankyti šokių pamokas.

„Delfi“ primena, kad neseniai internetą sudrebino sparčiai išplitęs vaizdo įrašas, kuriame įamžinta neįtikėtinus judesius T. Swift koncerto metu demonstruojanti apsaugos darbuotoja.

Koncerte, kuris vyko Melburne, apsaugos darbuotoja visiškai pasileido plaukus. Tuo metu, kai populiari atlikėja atliko vieną iš savo dainų, Lynda Britten entuziastingai pademontstravo savo šokių judesius.

Vaizdo įrašas neilgai trukus išplito socialiniuose tinkluose. Trijų sekundžių klipe, kuris per „TikTok“ buvo peržiūrėtas jau daugiau nei šešis milijonus kartų, rodoma, kaip Lynda dainuoja kartu su atlikėja, šokdama užmezga akių kontaktą su kitomis pakylėjusiomis T. Swift gerbėjomis.

„Pasakyk, kad myli savo darbą, nepasakydamas, kad myli savo darbą“, – šalia vaizdo įrašo komentavo viena sekėjų.

„Sumokėkite jai didelę algą“, – rašė kita, o dar viena pridūrė: „Oho, tai nuostabu. Kas nors suraskite šią moterį ir pasveikinkite ją su tokiu neįtikėtinu šokiu“.