Nors Bakingamo rūmai toliau skleidžia žinutę, kad Vindzorai tebemyli Harry ir M. Markle, 74-erių metų amžiaus būsimojo karaliaus žmonai nelengva demonstruoti šiltus jausmus po to, kai Sasekso kunigaikštis Oprah Winfrey duoto interviu metu pareiškė besijaučiąs „labai nuviltas“ savo tėvo, praneša „Daily Mail“.

„Nemanau, kad Kornvalio kunigaikštienė kada nors atleis Meghan už tai, ką ji padarė Velso princui“, – „The Telegraph“ sakė karališkosios šeimos ekspertė Camilla Tominey.

Neįvardytas šaltinis taip pat nurodė, kad Camilla, be jokios abejonės, palaikys savo vyrą, kai jis taps karaliumi. „Charlesui tapus karaliumi, ji supras, kaip svarbu jį palaikyti, panašiai kaip Edinburgo kunigaikštis palaikė Elžbietą II, ir nemanau, jog ją tokia ateitis baugina“, – tvirtino šaltinis.

Kiti šaltiniai informuoja, kad santykių su Harry suprastėjimas smarkiai paveikė būsimąjį karalių ir kad jam „labai sunku“. Nors Camilla ir Charlesas santuokoje pragyveno jau 16-a metų, kadaise „nekenčiamiausia moterimi Jungtinėje Karalystėje“ laikytai Camillai nebuvo lengva.

Manoma, kad princesės Dianos 1995 m. pasakyta garsioji pastaba apie Charleso ir Camillos romaną – „Santuokoje gyvenome trise, todėl buvo kiek ankštoka“ – ir jos mirtis 1997-aisiais paskatino Charlesą neskubėti viešinti santykių su Camilla. Visgi 1998 m. karališkosios šeimos pagalbininkai patvirtino, kad princas Williamas buvo oficialiai supažindintas su būsimąja pamote per 30 minučių trukmės susitikimą Šv. Jokūbo rūmuose.

Charlesas ir Camilla kaip pora viešumoje pirmą kartą pasirodė 1999 m., o susituokė dar po šešerių metų – 2005-aisiais.