Be kitų, renginyje dalyvavo Kim Kardashian, Kendall ir Kylie Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Selena Gomez, Nicole Kidman, Uma Thurman, Amy Adams, Eva Longoria, Gal Gadot, Marion Cotillard, Kaia Gerber, Olivia Wilde, Cara Delevingne, Pamela Anderson, Macaulay Culkinas ir Brenda Song, Sofia Richie ir Elliottas Grainge’as, Johnas Travolta su dukra Ella Bleu, Ariana Grande.

Taip pat buvo pakviesti Demi Moore, Tomas Hanksas ir Rita Wilson, Saoirse Ronan, Chrissy Teigen ir Johnas Legendas, Kirsten Dunst ir Jesse Plemonsas, Rooney Mara ir Joaquinas Phoenixas, Jessica Biel, Aubrey Plaza, Zoe Saldana, Meg Ryan ir Margaret Qualley.

Renginyje buvo įteiktas Ikonos apdovanojimas už pasaulinį poveikį kultūrai – jis atiteko „Vestsaido istorijos“ žvaigždei Ritai Moreno, Šviesuolio apdovanojimas atiteko Quentinui Tarantino už indėlį į kiną ir Vizionieriaus apdovanojimas, kuris atiteko Paului Mescaliui už tai, kad jis sugriovė „dominuojančius kino naratyvus“.

Raudonojo kilimo akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją