Daugiau savo socialiniuose tinkluose jis nieko nekomentavo ir neskelbė, informuoja UNIAN, bet Bučoje surengtos skerdynės veikiausiai jį taip sukrėtė, kad aktorius visgi nusprendė netylėti ir šiandien parašė: „Gal užteks.“ Tiesa, savo trumpos žinutės jis nesukonkretino.

Priminsime, kad Bučoje okupantai surengė kruvinas skerdynes. Jie surišdavo taikiems gyventojams rankas ir nušaudavo į pakaušį, taip pat prievartavo moteris ir vaikus. Bučos meras papasakojo, kiek žmonių sušaudė rusų okupantai.

Primename, kad kiek anksčiau „Instagram“ paskyroje D. Nagijevas paviešino nespalvotą vaizdo įrašą. Jame jis skutasi galvą, o klipo fone skamba grupės „Akvarium“ daina, kurioje yra žodžiai „patys kariavome su savimi“. Tai ištrauka iš dainos „Liepsnojantis traukinys“ („Pojezd v ogne“).

„Iki pasimatymo. Mes būtinai susitiksime. Myliu jus, nors viltys žlugo ir liko tiktai aitrus skonis. Kaip sakė mano senelis prieš Komuniją: „Ką gi aš, senis, padariau?“ – rašė D. Nagijevas.


Tuomet daugelis spėliojo, kad TV laidų vedėjas išvyksta iš Rusijos. Tačiau Dmitrijus šį mitą paneigė.

„Atsakau tiems, kurie klausia. Aš esu čia! Daugelis sako – išvyk iš čia, pasitrauk! Bet Dima yra namuose”, – aiškino D. Nagijevas.


Šalia vaizdo žinutės jis parašė: „Koks šviežias fantominis skausmas šiame nuostabiame gyvenime“.