Nita ir Mukeshas Ambaniai ruošiasi savo jauniausio sūnaus Ananto ir Radhikos Merchant, farmacijos magnato, dukros vestuvėms, rengdami prašmatnius vakarėlius, skelbia independent.co.uk.

Naujausios iškilmės, vadinamos „sangeet“ (priešvestuvinė ceremonija, kurios metu šokama ir dainuojama), buvo surengtos šeštadienį, liepos 6 d. Būsimų jaunavedžių bičiuliams ir šeimos nariams dainavo Justinas Bieberis.

Populiariosios muzikos žvaigždė Mumbajuje esančiame Nitos ir Mukesho Ambanių kultūros centre atliko savo 2015-ųjų hitą „Love Yourself“ ir 2017 m. su DJ Khaled sukurtą dainą „I’m The One“.

Pasirodymo pabaigoje J. Bieberis ant scenos pakvietė būsimą nuotaiką ir jaunikį, kad pasveikintų su artėjančia santuoka.

Anantas ir Radhika buvo pasipuošę mados dizainerio Abu Jani Sandeepo Khosla sukurtais drabužiais.

Paskui J. Bieberis savo instagramo paskyroje paskelbė vakarėlio nuotraukų ir vaizdo įrašų. Kalbama, kad už privatų pasirodymą jam buvo sumokėta 10 mln. JAV dolerių (apie 9,2 mln. eurų).

A. Ambani yra jauniausias „Reliance Industries“ vykdomojo direktoriaus M. Ambani sūnus. Verslininko turtas, anot „Forbes“, vertinamas 120 mlrd. JAV dolerių (110,7 mlrd. eurų). Jis yra 11 turtingiausias žmogus pasaulyje.

„Reliance Industries“ yra megakonglomeratas, apimantis tokias pramonės šakas kaip nafta, kasyba, gamtinių išteklių perdirbimas, mažmeninė prekyba, telekomunikacijos ir pramogos.

R. Merchant yra Vireno Merchanto, farmacijos įmonės „Encore Healthcare“ vykdomojo direktoriaus, dukra.

Tiek būsimasis jaunikis, tiek būsimoji nuotaka dirba savo tėvų įmonėse.

Priešvestuvinių iškilmių maratoną jiedu pradėjo kovo mėnesį, kai Ambanių šeima savo namuose Džamnagare, Indijos vakaruose esančioje Gudžarato valstijoje, surengė trijų dienų ceremoniją „hastakshar“. Tai tradicinis priešvestuvinis renginys, simbolizuojantis būsimų jaunavedžių šeimų įsipareigojimą viena kitai.

Šios ceremonijos metu susirinkusiesiems koncertavo Rihanna, kuriai Indijos turtuoliai sumokėjo 6,3 mln. JAV dolerių (5,8 mln. eurų).

Kita priešvestuvinė ceremonija įvyko gegužės mėnesį. Tada Ambaniai su 800 garsių svečių leidosi į kruizą Viduržemio jūra – iš Italijos iki Pietų Prancūzijos ir atgal. Svečius linksmino amerikiečių grupė „Backstreet Boys“ ir atlikėja Katy Perry.

Ananto ir Radhikos vestuvės įvyks Indijoje liepos mėnesio viduryje.