Kaip pirmadienį, birželio 24 d., sakė šaltinis, princesė Charlotte yra didžiausia Taylor Swift gerbėja princo Williamo ir Kate Middleton šeimoje.

„Charlotte seniai troško apsilankyti Taylor Swift koncerte, ir jos svajonė pagaliau išsipildė, o princas Williamas puikiai atšventė savo 42-ąjį gimtadienį“, – pridūrė šaltinis.

Devynerių metų amžiaus Charlotte ir 10-ies metų amžiaus George’as su savo tėčiu stebėjo pirmąjį T. Swift koncertinio turo „Eras Tour“ pasirodymą Londone, praneša pagesix.com.

Princo Williamo žmona K. Middleton, kovo mėnesį pranešusi, kad jai taikoma „prevencinė chemoterapija“ (vėžio formos ji neįvardijo), į koncertą nėjo ir liko namuose su jauniausia atžala – šešerių metų amžiaus princu Louisu.

„Princesei Charlotte nepaprastai patiko koncertas, – tęsė šaltinis. – Visi trys vaikai yra nuostabūs. Williamas ir Kate puikiai juos užaugino.“

Po koncerto T. Swift ir jos vaikinas, NFL žvaigždė Travisas Kelce’as asmeniškai susitiko su karališkosios šeimos nariais ir įsiamžino asmenukėje. T. Swift prie jos parašė komentarą – pasveikino princą Williamą su gimtadieniu, o jis padėkojo už koncertą.

Šaltinis taip pat sakė, kad Charlotte ir George’as „supranta ir vertina, kaip jiems pasisekė, kad galėjo susitikti su tokia garsenybe kaip T. Swift“.

Williamui artimas šaltinis patikino, kad princas nesuka galvos, jog jo šokis skambant dainai „Shake It Off“ žaibiškai išpopuliarėjo internete, nes „dabar jis visą dėmesį yra sutelkęs į savo žmoną bei vaikus ir norėjo, kad tai būtų ypatingas vakaras princui George’ui ir princesei Charlotte“.

Paplitus šiems vaizdo įrašams internete pasipylė komentarai.

„Tai yra geriausia ką esame matę“, „Kaip kurie žmonės mano, kad tai yra neįmanoma, jog čia – Williamas, bet tai yra tiesa“, „Jis nusipelno šokti pagal „Shake It Off“, jam buvo sunkūs metai“, – rašė žmonės.

Praėjusį savaitgalį 42-ejų metų amžiaus K. Middleton dalyvavo Vėliavos pagerbimo parade. Tai buvo jos pirmas pasirodymas viešumoje nuo tada, kai atskleidė serganti vėžiu.