Žinomas dainininkas Calumas Scottas, publiką „apšildęs“ prieš du laukiamiausius savaitgalio šou Kaune, į sceną du vakarus iš eilės žengė jau po lietuvių grupės „The Roop“ pasirodymo. Lietuvaičiams britų žvaigždė atliko garsiausius savo hitus, tokius kaip „Where Are You Now“, „Dancing On My Own“, naujausią savo kūrinį „Roots“ ir daugybę kitų.

Calum Scott

Verta paminėti ir tai, kad jau prasidėjus Edo Sheerano pasirodymui klausytojai turėjo galimybę išgirsti ir šių dviejų talentingų vyrų duetą. Edas Sheeranas ir Calumas Scottas drauge sudainavo populiarų, prieš šešerius metus gimusį Calumo kūrinį „You Are The Reason“. Jausmingas kūrinys ir jo atlikimas savaitgalį suvirpino ne vieną širdį – žmonės viršun iškėlė švieseles, drauge dainavo ir lingavo pagal dainos ritmą.

Rodos, šios akimirkos atmintyje ilgam įstrigo ne tik koncerte dalyvavusiems lietuviams, bet ir pačiam Calumui Scottui. Antradienį atlikėjas į lietuvius su ypatinga padėka kreipėsi socialiniuose tinkluose. Įrašo pabaigoje žvaigždė net prabilo lietuviškai.

„Vau... Garsiausia ir aktyviausia minia man Edo Sheerano ture! Lietuva, labai ačiū už meilę! Aš grįšiu!“, – skelbė atlikėjas.

Tiesa, ir šis vizitas Lietuvoje Calumui Scottui nebuvo pirmas. Pirmą kartą mūsų šalyje romantiškasis britų atlikėjas pasirodė dar 2022 metais.

Calum Scott koncertas Vilniuje

Kaip bebūtų, Calumui užsiminus apie tai, kad šis į Lietuvą dar ketina sugrįžti, tokią žinią komentatoriai priėmė su didžiuliu džiaugsmu. Visi jie taip pat dėkojo dainininkui už jo kūrybą bei savaitgalį surengtus ypatingus pasirodymus.

„Ačiū, kad aplankėte Kauną. Buvo nuostabus koncertas. Geriausia 2024-ųjų vasaros diena“, – rašė mergina.

„Tikimės, kad judu su Edu į Lietuvą dar grįšite“, – vylėsi kita komentatorė.

„Tu nuostabus! Lauksime Lietuvoje dar kartą“, – buvo rašoma dar viename komentare.

„Delfi“ primena, kad minios žmonių į Edo Sheerano koncertus Lietuvoje plūdo šeštadienį ir sekmadienį. Pasaulinė mega žvaigždė į Baltijos šalis po 5-erių metų pertraukos grįžo su neabejotinai įspūdingiausiu savo šou. Tai įrodo publiką apšvietę įspūdingi fejerverkai ir netikėta staigmena – ant atlikėjo marškinėlių matomas užrašas „Kaunas“.

Kviečiame dar kartą pasižvalgyti renginio galerijoje: