Dabar teismas sprendimą netikėtai pakeitė – tai reiškia, jog N. Sheridan turės dar vieną galimybę teisme atsiskaityti su, kaip ji pati teigia, dėl absurdiškos priežasties iš serialo ją atleidusiais kūrėjais, skelbia uk.eonline.com.

Kai aktorė pirmą kartą į teismą padavė ABC, „Touchstone“ ir serialo kūrėją Marcą Cherry (kuris jau pirmajame bylinėjimo etape buvo nuo bylos atleistas), aktorė tvirtino, jog seriale jos kuriama herojė – Edie Britt – buvo nužudyta, nes aktorė serialo kūrėją televizijos vadovybei apskundė trenkus jai į galvą per jų ginčą užkulisiuose dar 2008 metais (teisme liudydamas M. Cherry prisipažino švelniai paglostęs aktorės galvą, be jokių piktų kėslų – tik norėdamas parodyti emociją, kurios iš jos norėjo filmavimo aikštelėje).

Teisėjų komisija (rezultatu 8 prieš 4) ir Los Andželo teisėja Elizabeth Allen White 2012 metų kovą bylos nagrinėjimą teismo posėdyje nutraukė ir posėdį paskelbė neįvykusiu.

Žemesnės instancijos teismas bylą atversti atsisakė. Kalifornijos valstijos aukščiausiasis teismas aktorės prašymą bylą atnaujinti taip pat atmetė ir pažymėjo, jog bylą sprendęs teisėjas turėjo paskelbti ABC televizijai palankų nuosprendį, nes iš esmės aktorė atleista nebuvo – tiesiog nebuvo atnaujintas jos kontraktas. Apeliacinis teismas N. Sheridan patarė bylinėtis dėl Kalifornijos valstijos darbo kodekso pažeidimo. Aktorė taip ir padarė, tačiau Los Andželo teismo teisėjas Michaelas Sternas jos prašymą atmetė, argumentuodamas, jog tai moteris turėjo padaryti ne vėliau kaip per pirmuosius šešis mėnesius nuo incidento.

Teisėjas taip pat atmetė N. Sheridan teiginį, esą ji, prieš kreipdamasi į teismą, neprivalėjo išnaudoti visų įmanomų administracinių priemonių, tačiau netikėtai savo nuomonę pakeitė kardinaliai be jokio paaiškinimo.

Bendrovės „Touchstone“ advokatas Adamas Levinas „The Hollywood Reporter“ pareiškė, jog jie ketina pateikti apeliaciją dėl teisėjo sprendimo ir užkirsti kelią dar vienam bylinėjimuisi.

Skelbiama, jog teismo posėdis planuojamas balandį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją